Homepage  / Știri / Televiziune

Asia Express 2021. Prin ce peripeții a trecut Irina Fodor pe Drumul Împăraților. Ce locuri au impresionat-o

Asia Express 2021. Prin ce peripeții a trecut Irina Fodor pe Drumul Împăraților. Ce locuri au impresionat-o
9

de Redactia Tvmania

Irina Fodor, prezentatoarea noului sezon „Asia Express”, a povestit despre peripețiile prin care a trecut pe Drumul Împăraților, despre eforturile făcute de echipa emisiunii, dar cele ale concurenților. Totodată, vedeta Antena 1 și-a amintit despre locurile care au impresionat-o în timpul filmărilor.

Irina Fodor a oferit câteva informații noi despre cât de greu a fost drumul concurenților în aventura din cadrul „Asia Express”. Prezentatoarea emisiunii de la Antena 1 a vorbit și despre ce a impresionat-o cel mai mult pe Drumul Împăraților, scrie a1.ro.

Destinațiile spectaculoase, peisajele care își taie răsuflarea și ambiția celor nouă perechi de vedete sunt principalele elemente care vor ține telespectatorii cu sufletul la gură în cel mai nou sezon al show-ului. Irina Fodor a vorbit cu lux de amănunte despre experiența de care a avut parte la filmările pentru noul sezon „Asia Express”, în care i-a luat locul Ginei Pistol.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Irina Fodor (@irina_fodor)

Ce spune Irina Fodor despre aventura din noul sezon „Asia Express”

Competiția „Asia Express” este una dificilă atât pentru concurenții show-ului, cât și pentru echipa de filmare, prezentatori sau co-prezentatori. Toată echipa emisiunii se află într-o continuă mișcare, iar presiunea show-ului este nelipsită.

„O să încep cu ce m-a lovit pe mine foarte tare, ca realitate. Toată lumea e de fapt într-o cursă, adică toată lumea, de la producători la producătorii de joc, la producătorii de locații, la mine, operatori, reporteri. Toată lumea aleargă de dimineață și până se termină cursa în ziua respectivă. Pe mine asta m-a șocat cumva. Eu alerg după felul în care sunt încălțată, nu o să mă vedeți vreodată cu tocuri pentru că nu aș avea cum. Suntem și noi contracronometru constant.”, a spus Irina Fodor.

Asia Express 2021. Prin ce peripeții a trecut Irina Fodor pe Drumul Împăraților. Ce locuri au impresionat-o (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Soția lui Răzvan Fodor a mai vorbit și despre țara care a uimit-o cel mai mult, Turcia fiind preferata ei.

„Turcia pe mine m-a uimit, am văzut-o ca mulți alții, cred. Ca un simplu turist, mers la all inclusive, relaxare, soare, mare și multă mâncare. Nu mai e cazul, am bătut sute de km, am mers prin locuri prin care nu cred că am fi ajuns altfel. În total este un traseu de 7.000 de km, este enorm. 7.000 de km pe care îi facem la pas, pe care îi fac ei din autostop în autostop. (…)

Sunt locuri prin Turcia care m-au uimit, mi s-a dechis o nouă viziune despre Turcia. Este o țară extrem de frumoasă, are foarte multe comori ascunse, pe care noi le-am descoperit pe Drumul Împăraților.”, a mai dezvăluit ea.

De asemenea, Irina Fodor a mărturisit faptul că îl apreciază pe soțul său pentru tot efortul pe care l-a depus în sezonul 3 al emisiunii „Asia Express”, unde a participat alături de chef Sorin Bontea.

„Pe Răzvan l-am sunat fix după prima săptămână sa-i spun că sunt în continuare foarte mândră de el, chiar dacă au trecut aproape doi ani de când a fost el la Asia Express. I-am văzut pe concurenți sezonul ăsta cât efort depun, este foarte greu și sunt uimită în fiecare zi că pot duce cursa mai departe. Mi-am dorit foarte mult să înțeleg cu adevărat proiectul ăsta și cursa asta cu totul, o simt mai mult decât mi-aș fi imaginat. (…) Îți spun sincer că nu știu cum rezistă oamenii ăștia și sunt foarte mândră de Răzvan.

Va fi un sezon cum nu a mai fost altul din multe puncte de vedere, o spun cu mâna pe inimă. Am întâlnit atâtea situații altfel decât până acum, încât sunt convinsă că lumea de acasă o să rămână uimită de faptul că am putut să ducem cursa asta la capăt.”, a mai adăugat Irina Fodor.

 

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton