Homepage  / Televiziune

Asia Express 2022. Gina Pistol s-ar întoarce la cârma emisiunii. Cine ar fi concurenții din sezonul 5

Asia Express 2022. Gina Pistol s-ar întoarce la cârma emisiunii. Cine ar fi concurenții din sezonul 5
9

de Roxana Mirea,

Au început pregătirile pentru Asia Express, sezonul 5, de la Antena 1. De data aceasta, concurenții ar urma să fie nevoiți să facă față provocărilor într-o zonă exotică, America de Sud. Este posibil ca Gina Pistol să se întoarcă la cârma emisiunii. De asemenea, ofertele deja au fost trimise către potențialii concurenți. Iată care ar fi vedetele care s-ar numără printre concurenții Asia Express, sezonul 5.

Unde se desfășoară Asia Express, sezonul 5

UPDATE 16 mai 2022: Vestea momentului pentru fanii „Asia Express”! Antena 1 a anunțat luni, 16 mai, că filmările pentru celebrul reality show, ajuns deja la sezonul 5, vor începe în curând. În 2022, „Asia Express” se transformă în „America Express”. Vedetele noului sezon pornesc pe urmele conquistadorilor și urmează să descopere culorile și condimentele din Mexic, să exploreze templele din Guatemala și să descifreze misterele din Columbia.

Cel de-al cincilea sezon al show-ului va fi prezentat de Irina Fodor care, la fel ca până acum, va fi alături de concurenți pas cu pas, îi va coordona, le va oferi misiuni, dar și mult râvnitele imunități. Poveștile despre locurile spectaculoase în care se va desfășura toată această aventură vor fi aduse în continuare de Oase și Marius Damian.

Știre inițială:

Pregătirile pentru Asia Express, sezonul 5, de la Antena 1, sunt în toi. De data aceasta, producătoarea emisiunii Mona Segall și echipa ei au stabilit un traseu inedit, care se va desafăsura în Mexic și Columbia, mai precis în capitala Bogota, scrie click.ro.

În plus, este posibil ca Gina Pistol să se întoarcă la cârma emisiunii, după ce sezonul trecut a fost prezentat de Irina Fodor. Pe de altă parte, se aude că echipa de coprezentatori ar rămâne neschimbată. Așadar, Oase și actorul Marius Damian își vor relua rolurile.

În ceea ce privește concurenții de la Asia Express, sezonul 5, producătorii și-au trimis deja ofertele. Unele vedete sunt gata de start, în timp ce, cu altele, se duc încă negocieri dure.

Mihai-si-Elwira-Petre-primele-reactii-dupa-ce-au-castigat-Asia-Express.-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cine sunt potențialii concurenți de la Asia Express 2022

Producătorii și-au trimis deja ofertele către potențialii concurenți de la Asia Express, sezonul 5. Unul dintre posibilii concurenți ar fi Cătălin Bordea, care ar fi acceptat oferta cu condiția de a face echipă cu prietenul său Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, potrivit sursei menționate anterior. Micutzu face parte din echipa Antena 1, cu un proiect de roast: „România are Roast”, unde va lucra cu Cătălin Bordea.

Pe lângă cei doi comedianți, ar fi fost ofertate și Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Andreea Bălan spus recent că a acceptat o ofertă de la Antena 1, dar nu a putut spune despre ce este vorba. Până la confirmarea oficială, Andreea este pregătită pentru începutul noului sezon „Te cunosc de undeva”. În ceea ce o privește Andreea Antonescu, ea a participat la „Ferma” de la Pro TV și la „Survivor România”, pe vremea când emisiunea era difuzată la Kanal D.

Alte nume care s-ar afla pe lista concurenților sunt Sore Mihalache și Jean Gavril, care au participat și la „Dancing on Ice”. Jean Gavril este chiar câștigătorul show-ului.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton