Homepage  / Știri / Televiziune

Asia Express, 22 septembrie 2021. Concurenții, în Cursa pentru Ultima Șansă. Irina Fodor le-a dat vestea

Asia Express, 22 septembrie 2021. Concurenții, în Cursa pentru Ultima Șansă. Irina Fodor le-a dat vestea
9

de Andra Stana,

În ediția „Asia Express” de miercuri, 22 septembrie 2021, Lorelei și Zarug, Cuza și Emi, Connect-R și Shift s-au luptat pentru a rămâne în competiție. Ei au participat la cursa pentru Ultima Șansă. Cele trei echipe au trecut prin probe dificile. În final, ordinea în care au ajuns la Irina Fodor a surprins pe toată lumea.

Cea de-a cincea ediție a sezonului 4 Asia Express a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor cele mai memorabile momente ale celor trei echipe, care au luptat în cursa pentru Ultima Șansă cu cu cele mai puternici „arme”, scrie a1.ro.

Cele trei echipe au trecut prin probe care le-au pus la încercare răbdarea, ambiție și spiritul competițional. Aceștia și-au înfrânt cele mai mari temeri ale lor, au reușit să își depășească limitele fizice și psihice, dar mai mult decât atât, Zarug și Lorelei, Cuza și Emi, Connect-R și Shift nu s-au gândit să renunțe nici măcar o secundă și au mers mai departe cu capul sus.

După ce au trecut de ultima probă în care au fost nevoiți să îmbrace un manechin, cele trei echipe au ajuns pe rând la Irina Fodor, acolo unde erau așteptați cu mare nerăbdare de către ceilalți concurenți.

Follow-up-Stage-1-Asia-Express-S4-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Ordinea în care au ajuns concurenții după Cursa pentru ultima țansă

Cele trei echipe au trecut prin una dintre cele mai dificile curse de la Asia Express, sezonul 4. În final, au surprins cu ordinea în care au ajuns în fața Irinei Fodor.

Ceilalți concurenți au rămas surprinși când au aflat ordinea în care cele trei cupluri au ajuns la destinația finală. Primii care au sosit au fost Zarug și Lorelei. Ei au fost urmați de Cuza și Emi, iar ultimii au fost Connect-R și Shift.

„Dragii mei, ați supraviețuit! Primii care au ajuns la mine sunt Zarug și Lorelei.”, a spus Irina Fodor.

Shift și Connect-R rămân în competiția „Asia Express”

Prima echipă care a riscat eliminarea în sezonul 4 Asia Express a fost cea formată din Connect-R și Shift. Cu toate acestea, ei au primit o veste grozavă.

Irina Fodor a cerut cufărul cu Nestemata Puterii, care se afla în rucsacul lui Mihai Petre. Piatra prețioasă este cea care le-a decis soarta în competiție.

„În astea câteva zile câte au fost, 5 zilei, ne-am făcut o meserie nouă, am devenit încasatori profesioniști. Chiar am dat tot până în momentul ăsta, ce se întâmplă mai departe chiar nu ține de noi. (…) Trebuie să știți că suntem doi sociopați prinși în lanțurile confortului de ceva timp. Nu facem altceva decât să stăm în studio, să facem meseria de care suntem dependenți cumva. Suntem doi prăjiți, ca să înțelegeți mai bine.”, le-au transmis Connect-R și Shift colegilor lor de competiție.

Irina Fodor le-a dat veste uriasă celor doi concurenți. Nestemata Puterii este de culoare verde, fapt pentru care Shift și Connect-R rămân în competiția de pe Drumul Împăraților.

Ne bucurăm foarte tare că avem ocazia să mergem mai departe pentru că vom vedea ce putem să facem mai mult în urma lucrurilor pe care le-am înțeles azi”, a spus Shift.

E verde! Rămânem!”, a adăugat Connect-R cu ochii în lacrimi.

Următoarea etapă Asia Express- Drumul Împăraților va fi difuzată duminică de la 20:00 și luni, marți și miercuri de la 20:30, pe Antena 1.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton