Homepage  / Televiziune

Asia Express, 26 septembrie 2021. Cine a câștigat jocul de amuletă. „Asta da surpriză”

Asia Express, 26 septembrie 2021. Cine a câștigat jocul de amuletă. „Asta da surpriză”
6

de Roxana Mirea,

Concurenții de la Asia Express, sezonul 4, au avut de întâmpinat noi provocări pe Drumul Împăraților. Totuși, una dintre cele nouă echipe a ieșit învingătoare și a câștigat un nou joc de amuletă, intrând, astfel, în posesia sumei de 1000 de euro. Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii, a anunțat care este echipa care a câștigat amuleta de 1000 de euro în ediția a șasea a show-ului Asia Express.

Cea de-a șașea ediție a emisiunii Asia Express, de la Antena 1, a fost una plină de provocări pentru cele nouă echipe care au pornit pe Drumul Împăraților. Cum din fața televiziorelor este mult mai simplu de privit, concurenții nu s-au gândit niciodată că va fi chiar atât de greu să facă față probelor dificile de la Asia Express. Totuși, cu toții vor să meargă până la capăt, în ciuda condițiilor grele și a lipsei de confort, mai ales că gustul victoriei este mult mai dulce.

De-a lungul curselor, dacă ajung printre primele echipe la Irina Fodor, concurenții au ocazia să participe la jocurile de amuletă, care înseamnă bani. În ediția cu numărul 6 a show-ului Asia Express, cele trei echipe care s-au calificat pentru jocul de amuletă au fost Mihai și Elwira Petre, Connect-R și Shift și Cuza și Emy. Aceștia au avut de-a face cu săgeți, arcuri, ținte și puzzle de cuvinte, însă doar o singură echipă a ieșit învingătoare.

Cine a câștigat jocul de amuletă în ediția 6 de la Asia Express

În ediția cu numărul 6 a emisiunii Asia Express jocul de amuletă a fost câștigat de către echipa formată din Mihai și Elwira Petre. Mai mult ca sigur celor doi le plac foarte mult aceste amulete pentru că pare că și-au făcut un obicei din a le câștiga. Irina Fodor i-a felicitat pe Mihai și Elwira Petre pentru câștigarea unei noi amulete la Asia Express.

„Avem o nouă amuletă câștigată, dragilor. Mihai și Elwira! E foarte frumoasă, nu valorează decât 1000 de euro. Știți care este avantajul vostru? Luați plicul și succes” le-a spus Irina Fodor celor doi concurenți, cărora le-a înmânat și plicul în care se aflau noile informații către destinația următoare, potrivit a1.ro.

a1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Reacția concurenților când au aflat care este echipa câștigătoare

Ceilalți concurenți nu s-au arătat deloc surprinși că Mihai și Elwira au câștigat un nou joc de amuletă la Asia Express. Cei doi au mai câștigat și alte jocuri de acest fel. Colegii lor și-au exprimat părerea în ceea ce privește faptul că Mihai și Elwira Petre au câștigat jocul de amultă din ediția 6, Asia Express.

Încă o dată au câștigat amuleta, băi frate!”, a spus Adriana Trandafir.

„Asta da surpriză”, a spus și Lorelei Bratu.

Ne-am obișnuit deja”, a declarat Eliza Natanticu.

Pentru noi ar fi o surpriză ca Mihai Petre să nu ia ceva în stage”, a completat și Cosmin Natanticu.

Ei sunt echipa săgeată”, a afirmat Shift.

Nu ai cum să te pui cu Speedy Gonzalez, ăla nici nu mănâncă, bagă lichid în baterie, cred”, și-a explimat și Zarug părerea, în stilul lui caracteristic.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton