Homepage  / Televiziune

Asia Express, 3 octombrie 2021. Cine a câștigat Jocul pentru Amuletă

Asia Express, 3 octombrie 2021. Cine a câștigat Jocul pentru Amuletă
7

de Roxana Mirea,

Cine a câștigat Jocul pentru Amuletă la Asia Express. Concurenții au avut de înfruntat noi provocări pe Drumul Împăraților, însă doar 4 echipe s-au calificat pentru Jocul de Amuletă. Concurenții care au ajuns primii la Irina Fodor au fost Lidia și Estera Buble, Connect-R și Shift, Cosmin și Eliza Natanticu, Adriana Trandafir și Maria Speranța, calificându-se astfel la Jocul pentru Amuletă.

Un nou Joc pentru Amuletă la Asia Express

Asia Express – Drumul Împăraților, 3 octombrie 2021. Echipele au avut de înfruntat noi provocări la Asia Express, de la Antena 1. Toți concurenții își doreau să intre la Jocul pentru Amuletă, așa că au dat tot ce-i mai bun pentru a-și duce la îndeplinire scopul. Totuși, doar 4 echipe au avut șansa de a încerca să câștige mult râvnita amuletă.

Cele patru echipe care au ajuns primele la Irina Fodor au fost Cosmin și Eliza Natanticu, Connect-R și Shift, Lidia și Estera Buble și Adriana Trandafir și Maria Speranța. Surpriza a fost și mai mare pentru cei 8 concurenți când au aflat că trebuie să se alieze pentru prima probă. Aceștia au trebuit să scoată găleți de apă din râu și să umple recipentul care le aparține.

Lidia și Estera Buble și Connect-R și Shift s-au confruntat la Asia Express

Echipa roșie, formată din Lidia și Estera Buble și Connect-R și Shift, s-a luptat contra echipei verzi, formate din Cosmin și Eliza Natanticu și Adriana Trandafir și Maria Speranța. Echipa roșie a fost cea care a terminat prima fază a Jocului de Amuletă, cea cu gălețile, iar din aliați au devenit adversari. Drept urmare, Cosmin și Eliza Natanticu și Adriana Trandafir și Maria Speranța au ieșit din cursa pentru Amuletă, iar Connect-R & Shift și Lidia & Estera Buble au trecut la cea de-a doua probă.

Cele două echipe au fost nevoite să meargă cu barcă pe malul celălalt și să găseasc 55 de „ouă” de broaște țestoase. Cei patru concurenți nu au stat prea mult pe gânduri și au plecat pentru a căuta „ouăle” de broască țestoasă. Acestea au primit o hartă care le indică clar locurile în care se află „ouăle”.

243967314_2561435863999846_9193291133741800990_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cine a câștigat Jocul pentru Amuletă la Asia Express

Concurenții s-au urcat imediat în barcă și au pornit spre malul celălalt pentru a face rost de ceea ce aveau nevoie. Vâslitul le-a dat și de data aceasta bătăi de cap participanților, care nu au știut cum să manevreze barca.

Orice bărbat știe să vâslească, dar la Asia Express vâslitul devine o problemă de matematică foarte complicată„, a spus Shift, la Asia Express, potrivit a1.ro.

După ce au găsit „ouăle”, concurenții a trebuit să formeze din ele o priamidă perfectă. Lidia Buble și sora ei au fost primele care au ajuns cu „ouăle” de broască țestoasă la Irina Fodor, fapt care le aduce un avantaj mare în cursă.

Când au ajuns și băieții, stresul și panica au fost mai mari„, a spus Lidia Buble.

Cele două echipe au depus un mare efort pentru a face o priamidă perfectă din „ouă”, însă Lidia Buble și Estera au ieșit învingătoare. Cele două au câștigat amuleta din ediția 10 a sezonului 4 Asia Express, fiind prima pentru ele.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton