Homepage  / Televiziune

Situație neprevăzută la Asia Express. O echipă a ajuns prima la Irina Fodor, dar n-a câștigat Imunitatea

Situație neprevăzută la Asia Express. O echipă a ajuns prima la Irina Fodor, dar n-a câștigat Imunitatea
9

de Roxana Mirea,

Concurenții au avut de înfruntat noi provocări la Asia Express, pe Drumul Împăraților. O echipă a câștigat prima Imunitate, dar și un pașaport asigurat spre Georgia. Este ultima etapă din Turcia, iar concurenții știu cu certitudine că o echipă va fi eliminată la sfârșit. Nestemata va fi roșie.

Ce echipă a câștigat Imunitatea la Asia Express

Ultima etapă din Turcia vine cu noi emoții pentru concurenții de la Asia Express, de la Antena 1. Cu toții își doresc și mai mult să nu intre în cursa pentru Ultima Șansă pentru că nestemata din cufăr va fi roșie. certitudinea eliminării pune o presiune și mai mare pe umerii acestora. După această ultimă etapă din Turcia, șase echipe vor continua drumul din Asia Express în Georgia, iar echipa care a câștigat prima Imunitate din etapa 5 a show-ului are asigurat un pașaport despre următoarea țară.

Cu toții au dat tot ce-i mai bun din ei, chiar dacă o singură echipă putea câștiga Imunitatea. Echipa care a ajuns prima la Irina Fodor a fost cea formată din Adriana Trandafir și Maria Speranța. Acestea au fost, oarecum, la egalitate cu Mihai și Elwira Petre. Drept urmare, a fost nevoie de o probă de departajare, reprezentat de numărul de „diamante” deținut de fiecare echipă.

Fetele au ajuns la mine primele, deși la mică distanță față de a doua echipă”, a spus Irina Fodor.

Dezbaterea o să fie între noi și Mihai Petre”, a zis Maria Speranța.

Nu știam ce o să se întâmple. Sincer, eu eram uțor resemnat. Noi aveam acum două scenarii. Se ține cont de faptul că am știut bine toate cuvintele sau nu se mai ține cont. Irina ne-a spus foarte clar că va introduce un nou criteriu”, a spus și Mihai Petre.

246062293_917698182488463_2137224974813183269_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Adriana Trandafir și Maria Speranța, dezamăgite de deznodământ

Cum Mihai și soția lui au căutat și au găsit mai mult pietre prețioase decât Andriana Trandafir și fiica ei, ei au și câștigat Imunitatea, dar și un pașaport asigurat spre Georgia. Mihai Petre și-a îmbrățișat soția, iar celelalte echipe i-au aplaudat furtunos pentru victoria pe care au obținut-o.

Adriana Trandafir și Maria Speranța au fost dezamăgite de deznodământ.

M-aș fi așteptat măcar de la o echipă să spună: „stați puțin. Au ajuns și fetele astea primele o dată. Hai să le ascultăm, hai să vorbim, hai să vortăm”, a spus Maria Speranța.

Nu este o competiție de alergare, care ajunge primul. Este o competiție cu misiuni de-a lungul cursei, de-a lungul drumului, în care nu este suficient să ajungi doar primul. Din punctul meu de vedere, chiar dacă nu sunt cel mai mare fan al echipei Petre – Elwira, era clar că a fost pentru ei”, a spus Cuza la Asia Express.

Sursa Foto: Antena 1, captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton