Homepage  / Știri / Televiziune

„Asia Express” se termină. Ce emisiune îi va lua locul la Antena 1

„Asia Express” se termină. Ce emisiune îi va lua locul la Antena 1

de Andra Stana,

Finala emisiunii „Asia Express” se apropie cu pași repezi. Antena 1 va difuza ultima ediție a sezonului 4 duminică, pe 28 noiembrie 2021. Ulterior, în grila postului se va regăsi un nou sezon dintr-o emisiune deja consacrată. Aflați din materialul de mai jos ce schimbări face Antena 1 în grila sa începând din decembrie.

[toc]

Ce emisiune ia locul „Asia Express” în grila Antena 1

A început numărătoarea inversă până la marea finală „Asia Express”

Irina Fodor va prezenta ultima ediție din sezonul 4 „Asia Express” pe 28 noiembrie. Până atunci, fanii show-ului mai pot urmări două ediții, marțea și miercurea aceasta, 23 și 24 noiembrie, de la ora 20.30. Finala va începe la ora 20.00.

În ediția de luni, 22 noiembrie, Eliza și Cosmin Natanticu au fost eliminați de la Asia Express. După o nouă misiune, cei doi au ajuns ultimii la Irina Fodor, așa că le-a revenit încă un cufăr. În momentul în care prezentatoarea emisiunii a dezvăluit conținutul celor trei cufere, nestema roșie era într-unul dintre cuferele lor. Printre lacrimi, Eliza și Cosmin și-au exprimat regretul că aventura Asia Express s-a terminat pentru ei, dar au spus și că sunt foarte fericiți că au făcut parte din acest proiect.

În cursă au mai rămas trei echipe: Estera și Lidia Buble, Mihai și Elwira Petre și Emi și Cuza.

Pe Instagram, Irina Fodor a declarat că, deși cursa se apropie de final, „provocările, aventurile, tot ce au trăit concurenții și noi toți, ca echipă, se vor transforma în amintiri de neuitat”.

Nea Mărin le aduce fanilor o emisiune în premieră: „Poftiți pe la noi – Poftiți prin țară”

După marea finală „Asia Express”, sezonul 4, de duminică 28 noiembrie, Antena 1 se pregătește de lansarea unei noi emisiuni consacrate. Astfel, „Poftiți pe la noi – Poftiți prin țară”, cu Nea Mărin, are premiera luni, 6 decembrie.

Noua emisiune va fi pe post de trei zile pe săptămână, de luni până miercuri inclusiv, de la ora 20.30.

Cine participă la „Poftiți pe la noi – Poftiți prin țară”

În noul sezon al emisiunii, printre vedetele invitate se numără Adda și soțul ei, Cătălin Rizea, dar și deja clasicii Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu. În imaginile de promovare care pot fi văzute atât la tv, cât și online, pe paginile de socializare ale show-ului, mai apar Florin Ristei și Nicolai Tand.

Nea Mărin, printre vedetele de la Antena 1 care au avut Covid

Nea Mărin a fost diagnosticat cu noul coronavirus în septembrie, anul trecut. Atunci, realizatorul emisiunii de divertisment „Poftiți pe la noi” se afla la Techirghiol, unde filma pentru un nou sezon al unei producții din grila Antenei 1.

Marin Barbu (Nea Mărin, 61 de ani) a fost confirmat cu noul virus după ce unul dintre membrii echipei de producţie a fost diagnosticat cu COVID-19.

„Mă simt foarte bine, n-am nicio chestie, n-am avut decât duminica trecută o temperatură de 38 şi de atunci nu am avut nimic. Dar s-a infectat un coleg de-al nostru, am zis să mă testez şi eu, m-am testat, sunt pozitiv. Am venit ieri la Matei Balş, la camera de gardă, m-am internat, sunt foarte bine. Analizele sunt bune. Mi s-a spus că luni o să fac un CT şi dacă nu sunt modificări, o să plec acasă luni sau marţi, să mă izolez, ca şi ceilalţi, la domiciliu”, a declarat Nea Marin la Antena 3.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton