Homepage  / Vedete / Vedete străine

Aslı Enver („Mireasa din Istanbul”) s-a despărţit iar de Murat Boz. Oare o fi definitiv?

Aslı Enver („Mireasa din Istanbul”) s-a despărţit iar de Murat Boz. Oare o fi definitiv?

de Redactia Tvmania

Aslı Enver (35 de ani), protagonista serialului „Mireasa din Istanbul”, ar fi pus punct definitiv relaţiei cu iubitul ei, actorul şi cântăreţul Murat Boz (39 de ani). Cei doi erau împreună de 3 ani, însă anul trecut au stat despărţiţi din aprilie până în noiembrie.

Conform haberport.com, Aslı s-ar fi mutat de o lună din casa în care locuiau împreună fără să facă vreo declaraţie cu privire la acest lucru. Ea şi-a surprins arpopiaţii care îi vedeau căsătoriţi după marea lor împăcare din toamna anului trecut. 

La începutul verii actriţa a declarat că nu va accepta noi proiecte prea curând pentru a se dedica familiei şi iubitului, iar ulterior s-a afişat la toate evenimentele alături de aceasta. Însă, promisiunea ei nu a durat. Căci nu de mult a bătut palma pentru un nou serial, „Babil”, în care joacă alături de Halit Ergenç si care va fi difuzat de o platformă online turcească. La rândul său, Murat e jurat la „Vocea Turciei” şi are multe concerte perioada aceasta, semn că programele lor încărcate ar putea fi motivele separării lor. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton