Homepage  / Filme Online

„Assassination”, un nou thriller despre uciderea lui John F. Kennedy. Al Pacino și John Travolta fac parte din distribuție

„Assassination”, un nou thriller despre uciderea lui John F. Kennedy. Al Pacino și John Travolta fac parte din distribuție

de Roxana Mirea,

Al Pacino și John Travolta fac parte din starurile care vor juca în thriller-ul „Assassination”. Filmul este regizat de David Mamet și reprezintă o nouă adaptare care are în centru asasinarea lui John F. Kennedy.

„Assassination”, un nou thriller despre uciderea lui John F. Kennedy

David Mamet, regizorul filmului „Wag The Dog”, a adunat o distribuție pe cinste pentru următorul său film. Acesta va fi un thriller care va explora una dintre cele mai întunecate zile din istoria Americii. „Assassination” va explora asasinarea președintelui american John F. Kennedy, analizând lumea interlopă criminală care s-a mobilizat împotriva președintelui și a organizat o conspirație pentru a-l ucide, potrivit filmstories.co.uk.

Dacă acest lucru nu sună suficient de interesant, ceea ce este demn de remarcat este distribuția pe care Mamet a reușit să o adune. Al Pacino, Viggo Mortensen, John Travolta și Shia LeBeouf conduc ansamblul de actori care joacă în acest film. Rebecca Pidgeon și Courtney Love din „Bird Box” vor juca și ele.

Al Pacino
Rebecca Pidgeon

De asemenea, merită menționat faptul că David Mamet a apelat la cunoscutul director de imagine Robert Elswitt, care a realizat câteva filme cu Paul Thomas Anderson, precum „There Will Be Blood” și „Inherent Vice”.

Viggo Mortensen
Courtney Love

Assassination” va prezenta asasinarea lui John F. Kennedy din punctul de vedere al mafiei, reimaginând moartea acestuia ca pe un asasinat comandat de Sam Giancana, regele mafiei din Chicago, ca răzbunare pentru încercarea lui JFK de a submina mafia după ce aceasta l-a ajutat să fie ales.

John Travolta

„Plasat în 1963 și în timpul unei audieri cruciale a justiției împotriva crimei organizate, șeful mafiei din Chicago ordonă asasinarea președintelui John F. Kennedy Jr., ceea ce creează o conspirație mortală, modificând în același timp soarta unei națiuni”, este rezumatul scurt al filmului.

Shia LaBeouf

Arclight Films se află în spatele proiectului, care ar urma să fie filmat în Canada în luna septembrie a acestui an. „Assassination” ar urma să fie lansat în 2024.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton