Homepage  / Știri

Astăzi începe serialul „Dragoste la prima vedere”, la Kanal D

Astăzi începe serialul „Dragoste la prima vedere”, la Kanal D

de Redactia Tvmania

„Dragoste la prima vedere”, serialul ce îi ia locul lui "Suleyman Magnificul" până la toamnă, va fi difuzat de miercuri până vineri, de la ora 20.00. Telespectatorii Kanal D se vor bucura de  povestea emoţionantă dintre Umut (Gizem Karaca) şi Ozan (Sukru Ozyildiz), doi tineri îndrăgostiţi, din clase sociale diferite, care luptă să depăşească prejudecăţile familiilor din care provin.

Umut pare întruchipararea Cenuşeresei moderne. Este o tânără foarte frumoasă, care locuieşte într-un cartier sărăcăcios din Istanbul. La 7 ani, a rămas fără tată, iar mama sa, Zeliha (Nergis Corakci), s-a recăsătorit. Noul mariaj i-a adus fetei două surori vitrege şi un frate, care nu vor conteni să-i facă acesteia viaţa amară.

Viaţa frumoasei Umut se schimbă radical, după ce îl cunoaşte pe Ozan, un tânăr chipeş, bogat, extrovertit. De la prima întâlnire, cei doi se îndrăgostesc iremediabil. Ozan, însă, nu îi dezvăluie iubitei sale faptul că duce o viaţă îndestulată, de frică să nu o îndepărteze.

Iubirea îl va face pe Ozan să renunţe la confortul vieţii fără griji pentru a fi aproape de Umut.

Cât va rezista Ozan să trăiască în sărăcie, de dragul iubirii? Ce se va întâmpla când Umut va afla că Ozan provine dintr-o familie înstărită? Vor putea ei, oare, să depăşească, în numele iubirii, barierele sociale, prejudecăţile?

Ce se întâmplă în primul episod din “Dragoste la prima vedere”

Pentru Umut (Gizem Karaca) nicio dimineaţă nu este lipsită de certuri. Umut nu suportă gândul că tatăl sau vitreg, Zafer (Ali Erkazan), fiul acestuia, Musa (Burak Altay), şi cele două surori, nu fac altceva, cât este ziua de lungă, decât să cheltuiască banii câştigaţi cu greu de ea şi mama sa, Zeliha (Nergis Corakci). Cu toate acestea, Umut încearcă, fără ştirea celorlalţi membri ai familiei, să aibă grijă de fratele ei mai mic, Ali. Deşi au trecut 15 ani de când Umut a rămas fără tatăl natural, aceasta îi simte lipsa din ce în ce mai mult.

Printr-o întâmplare, Umut este cooptată într-o prezentare de modă, iar acolo îl va cunoaşte pe cel care îi va schimba definitiv viaţa, pe Ozan (Sukru Ozyildiz).

Ozan se îndrăgosteşte pe loc de Umut. Tânărul caută orice prilej să o întâlnească pe cea care i-a furat inima, dar Umut îi respinge propunerile de întâlnire, deoarece familia nu o lasă să se întâlnească cu prietenii. Ozan nu se dă bătut şi caută o soluţie ca să stea zi de zi în preajma lui Umut.

Zeliha, mama fetei, se accidentează la locul de muncă, iar Ozan încearcă, în secret, să o ajute pe Umut în problemele pe care le întâmpină. Musa (Burak Altay) află de la un amic că Umut se întâlneşte cu un băiat şi reacţionează.

Ce soluţii găseşte Ozan pentru a rămâne alături de Umut şi cum reacţionează fratele vitreg al fetei, Musa, când află că aceasta are un prieten, aflaţi astăzi, de la ora 20:00, în serialul „Dragoste la prima vedere”, la Kanal D.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton