Homepage  / Știri

Astăzi, Iuliana Tudor revine la TVR 1 cu sezonul 15 al emisiunii „O dată-n viaţă”

Astăzi, Iuliana Tudor revine la TVR 1 cu sezonul 15 al emisiunii „O dată-n viaţă”

de Redactia Tvmania

Iuliana Tudor revine în programul TVR 1 vinerea aceasta, pe 13 martie, cu o nouă ediţie „O dată-n viaţă”, ce intră în cel de-al 15-lea sezon. Spectacolul de deschidere are, ca în fiecare an, o temă specială. Echipa a ales, de această dată, un show muzical, având drept protagonişti artişti care de-a lungul anilor au reprezentat România la Eurovision, în finala internaţională.

Iuliana Tudor_IT171a

Marcel Pavel, Nicola, Zoli de la Sistem şi Luminiţa Anghel, Nico şi Vlad Miriţă, Cezar Ouatu, Paula Seling şi OVI vor demonstra alături de vedetele populare invitate că şi folclorul poate fi… de Eurovision. „O dată-n viaţă” poate fi urmărită vineri seară, de la ora 21.10, la TVR 1.

Noutatea acestui sezon vine începând de săptămâna viitoare, când fanii vedetelor populare vor putea cânta alături de idolii lor.

Fiecare început de sezon îmi dă senzaţia că sunt în 2007, la prima emisiune „O dată-n viaţă”. Sunt 8 ani de spectacol live, 8 ani de premiere transmise vineri de vineri, 8 ani de muzică autentică, 8 ani de întâlniri cu personalităţi de top ale vieţii publice din România, 8 ani de rezistenţă în faţa avalanşei comerciale din zona divertismentului, 8 ani în care vineri seara suntem români şi atât. 8 ani care pentru mine înseamnă perioada cu cele mai mari provocări profesionale, cu reuşite pe măsura muncii noastre, ca echipă, şi cu bucuria de a fi încălzit şi înseninat inimile multor români. Drumul continuă şi vă aştept cu aceeaşi emoţie”, declară Iuliana Tudor la început de sezon.

Orchestra „Lăutarii” din Chişinău, maestrul Nicolae Botgros, dar și actorii Maria Buză şi Marius Rizea sunt în continuare parte a show-ului.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton