Homepage  / Știri / Televiziune

Astăzi, la Prima, începe sezonul doi din „Mama mea gătește mai bine”

Astăzi, la Prima, începe sezonul doi din „Mama mea gătește mai bine”

de Redactia Tvmania

Astăzi, 29 februarie, de la ora 19.30, la Prima TV, începe cel de-al doilea sezon al emisiunii „Mama mea gătește mai bine”, cu un nou prezentator, cântărețul de muzică populară, Valentin Sanfira. Alături de el se va afla maestrul Horia Vîrlan, care va juriza concurenţii.

„Aveți ce vedea în noul sezon „Mama mea gătește mai bine””, spune Horia Vîrlan. „Mă veți vedea pe mine, cu o aciditate crescută, și pe noul meu coleg, Valentin, într-un show culinar în care ne distrăm, în bucătărie, fără să-i intimidăm pe cei care gătesc.”

Mama mea gateste mai bine 2

Prezentatorul Valentin Sanfira așteaptă cu nerăbdare prima ediție a emisiunii:

„Am o echipă foarte tare, de care m-am atașat din prima și abia aștept să-i cunosc pe concurenții din acest sezon. Bucătăria va deveni o scenă, talentul va da în clocot, mamele vor fierbe de nerăbdare să își ajute copiii dar și să câștige premiul pus în joc.”

În prima ediție, vor intra în competiție rețetele mamei Ivana Petrache din satul Săndulița, cu cele ale Mariei Bărbulescu din București. Fiicele lor, Veronica și Oana, abia așteaptă să descopere ingredientul secret și să demonstreze că „mama lor gătește mai bine”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton