„Eram , adică Nicolai cel bun la toate, cel care făcea de toate”, îşi aminteşte îndrăgitul chef despre perioada de la începuturile carierei sale în Franţa. „Mi-am dorit să cresc şi mereu când am făcut un lucru, mi-a plăcut să-l fac bine. Aşa fac si acum. Iubesc oamenii. Iubesc să îi cunosc, să le ascult poveştile şi să le spun poveşti. Asta m-a ajutat să intru în bucătărie prima dată, deşi pasiunea pentru gătit o am încă de pe vremea în care mama mă lăsa de pază la oala cu fasole de pe foc!”, mai povesteşte Nicolai.
„Când am ajuns pe ultima treaptă pe care puteam urca în Franţa, m-am întors acasă, locul în care mi s-a părut că o pot lua de la zero şi pot valorifica cel mai bine ce am învăţat în perioada mea franceză. Astăzi, timpul mi se împarte între cele mai speciale persoane din viata mea, Ilona, fetiţa mea, Iancu, băieţelul meu şi Monica, soţia mea, bucătărie şi cele două restaurante”, a adăugat Tand.
Nicolai Tand este invitatul special al Observatorului 12-14 de astăzi, la Antena 1, unde va dezvălui câteva ponturi pentru prepararea deserturilor de post.
Începând din această lună, Observatorul Antenei 1 aduce un nou concept de jurnal de știri în România, în care informațiile de actualitate se vor combina cu materiale din zona de infotainment. De luni până vineri de la 12.00 la 14.00, Valentin Butnaru, Olivia Păunescu și Andreea Țopan vor face echipă în acest nou proiect. Valentin Butnaru și Olivia Păunescu le vor aduce telespectatorilor informații din zona de sănătate, lifestyle, cooking, beauty sau timp liber și vor avea constant invitat în platou câte un specialist din diverse domenii, care să dezvolte subiectele abordate în ziua respectivă, în vreme ce Andreea Țopan se va ocupa de știrile de actualitate ale zilei, dar şi de materiale cu și despre cele mai importante evenimente ale momentului.