Homepage  / Articole

Astăzi, se alege finalistul „Mi-s băiatul de la țară”

Astăzi, se alege finalistul „Mi-s băiatul de la țară”

de Redactia Tvmania

Ultima ediție „Mi-s băiatul de la țară” îi va aduce în același platou pe Connect-R, Anda Adam, Maria Cîrneci, Alina Crișan, Dana Săvuică și Cornel Păsat. Concurența dintre vedete este acerbă, fiecare dorindu-și ca alesul său să fie marele câștigător.

Finala emisiunii, prezentată de Andreea Raicu, va fi transmisă în direct, iar publicul va putea vedea cum se descurcă băieții. Ei vor fi supuși la diverse probe printre care și testul de expresivitate.

Și vedetele care i-au ales pe feciori sunt decise să facă show, fie că vor cânta hiturile care nu ne-au lăsat să dormim toată vara sau vor prezenta momente coregrafice fierbinți, așa cum se anunță numărul băieților lui Cornel Păsat din trupa Flamingo.

Câștigătorul titlului de “Mi-s băiatul de la țară” și al marelui premiu de 10.000 de euro va fi ales prin votul vedetelor care formează juriul și al telespectatorilor, care își pot vota favoritul prin SMS la 1444.

Dacă vreți să vedeți cine va fi ales “Mi-s băiatul de la țară”, nu ratați marea finală de vineri, 16 noiembrie, de la ora 20:30, la Prima TV.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton