Homepage  / Vedete / Vedete străine

Aşteptarea a luat sfârşit! Burak Özçivit se întoarce la seriale

Aşteptarea a luat sfârşit! Burak Özçivit se întoarce la seriale

de Redactia Tvmania

Aşteptarea a luat sfârşit pentru fanii actorului turc Burak Özçivit (33 de ani), care, după ce a terminat serialul premiat cu Emmy, „Dragoste infinită” („Kara Sevda”), în iunie 2017, a ales să se dedice cinematografiei.

Conform www.ntv.com.tr, Burak se va întoarce pe micile ecrane anul acesta, însă nu la postul Star TV, cu care avea contract, ci la TRT 1. El a acceptat propunerea de a jucat rolul principal într-un serial de epocă intitulat „Osman Gazi”. Producţia va continua evenimentele istorice din „Diriliş: Ertuğrul” spunând povestea lui Osman I (Burak), fiul lui Ertuğrul, considerat fondatorul Imperiului Otoman şi primul sultan din istoria otomanilor.

Pregătirile pentru serial au început deja, producţia urmând să aibă decoruri şi costume impresionante, care vor reda atmosfera secolului al XIII-lea. Mai mult, producătorii construiesc în prezent un platou uriaş de filmare în zona Anatoliei. Regizorul este Mehmet Bozdağ, acelaşi care şi-a pus amprenta asupra serialului “Diriliş: Ertuğ” (difuzat pentru scurt timp şi la noi la Prima, cu titlul de „Putere şi glorie”).

Nu este prima oară când Burak va juca într-un serial istoric, actorul l-a interpretat pe boierul Bali în serialul fenomen „Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii” (2011-2014).  

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton