Homepage  / Știri

Astra joacă azi cu AS Roma pentru prima sa calificare în primăvara europeană. Meciul e pe Dolce

Astra joacă azi cu AS Roma pentru prima sa calificare în primăvara europeană. Meciul e pe Dolce

de Redactia Tvmania

Astra Giurgiu, campioana României la fotbal, joacă astă-seară, de la ora 20.00, pe „Arena Națională”, împotriva celebrei AS Roma, pentru prima calificare din istoria giurgiuvenilor în primăvara europeană. Meciul va fi transmis de Dolce Sport 1.

Material realizat de Octavian Cojocaru

fotbal

Echipa lui Șumudică face parte din Grupa E, în care lider e AS Roma, deja calificată mai departe, care are 11 puncte. Pe 2 e Astra, cu 7 puncte, iar locurile 3 și 4 le revin celor de la Austria Viena (5 puncte) și Viktoria Plzen (3 puncte). Astra poate face minunea și dacă pierde în fața Romei lui Totti! Singura condiție e ca Austria Viena, singura care-i mai poate sufla locul 2, să nu bată la Plzen.

Dacă Austria bate, trebuie să bată și Astra! În acest caz, un egal cu romanii n-ar ajuta-o pe echipa din Giurgiu, care ar face tot 8 puncte, ca și Austria Viena. La meciurile directe, austriecii stau mai bine, fiindcă au învins pe terenul Astrei cu 3-2, iar Alibec, Budescu și compania au bătut la Viena doar cu 2-1. Astralii au promiși câte 10.000 de euro pentru calificarea istorică în primăvara europeană.

Steaua e obligată să bată

Steaua va juca și ea astă-seară, de la ora 18.00, în direct la Pro TV și Dolce Sport, pe terenul celor de la Villarreal. Grupa L, din care face parte Steaua, e mult mai complicată, pentru că liderul Osmanlispor are 7 puncte, iar Villarreal, FC Zurich și Steaua au fiecare câte 6 puncte.

Singurul rezultat care o poate duce sigur în primăvara europeană pe echipa „roș-albaștrilor” este o victorie pe stadionul „El Madrigal”. Și un egal, dar minimum 2-2, i-ar califica pe elevii lui Reghecampf. Însă cu condiția ca meciul Osmanlispor – FC Zurich să se termine tot egal.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

Handbalistele din naționala României vor să facă istorie la Euro!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton