Homepage  / Cinema

Aţi văzut pozele de la filmările noii pelicule a lui Burak Özçivit?

Aţi văzut pozele de la filmările noii pelicule a lui Burak Özçivit?
5

de Redactia Tvmania

Nici nu s-a întors bine din scurta sa lună de miere din Maldive, că Burak Özçivit s-a şi apucat de treabă. Actorul în vârstă de 32 de ani a început filmările la comedia „Kardeșim benim 2” (în care este implicat atât ca actor, cât şi ca producător), alături de bunul său prieten, actorul şi cântăreţul Murat Boz.

Filmul, care îi are ca protagonişti pe cei doi, va avea premiera în Turcia pe 24 noiembrie.

Daca în prima parte a filmului, „Kardeșim benim”, lansată în 2016, Burak şi Murat au avut-o ca parteneră pe Asli Enver, de data aceasta actriţa a fost nevoită să refuze proiectul. Ea este ocupată cu filmările celui de-al doilea sezon al serialului „İstanbullu Gelin” (în traducere „Mireasa din Istanbul”), în care îl are ca partener pe actorul Özcan Deniz (care a avut în trecut o relaţie cu actuala soţie a lui Burak Özçivit, Fahriye Evcen).

În locul lui Asli Enver, în distribuţia peliculei „Kardeșim benim 2” a fost cooptată actriţa Leyla Feray (sultana Ayşe din serialul de epocă „Kösem”).

Pe platourile de la „Kardeșim benim 2”, Burak (care a cucerit inimile româncelor cu rolul lui Kemal din serialul „Dragoste infinită”) a fost vizitat şi de tatăl său, Bülent Özçivit, care, de altfel, este cel care îl manageriază (conform gecce.com).

Aţi văzut pozele de la filmările noii pelicule a lui Burak Özçivit (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton