Homepage  / Știri

Atuuri și slăbiciuni la “Ferma vedetelor”. Ce au declarat concurenții

Atuuri și slăbiciuni la “Ferma vedetelor”. Ce au declarat concurenții

de Redactia Tvmania

Din 16 februarie, “Ferma vedetelor” va aduce în fața telespectatorilor aventurile din Cipru ale celor 12 vedete care au acceptat provocarea de a lăsa confortul lumii moderne pentru viața la fermă.

Ferma vedetelor 1

Anda Ghiță, Saveta Bogdan, Mircea N. Stoian, AMI, Lili Sandu, Viorel Șipoș, Benny Adegbuyi, Maria Constantin, Marcel Toader, Sorana Darclée, Paul Ipate și Octavian Strunilă și-au făcut planurile de acțiune înainte de plecarea în Cipru, iar fiecare dintre ei a declarat ce atuuri și slăbiciuni are în competiția pentru titlul de Fermierul Anului.

Anda Ghiță

Anda Ghiță

Anda Ghiță spune: „Sunt o fire ambițioasă, corectă și nu mă dau la o parte de la muncă, însă familia este punctul meu slab. Cred că dorul de cei de acasă va fi greu de îndurat. Familia este cel mai important lucru pentru mine și sunt foarte norocoasă că mă susțin în tot ceea ce îmi propun!”.

Saveta Bogdan

Saveta Bogdan

Saveta Bogdan a mărturisit: „Îmi va fi greu să mă adaptez la condițiile de la «Ferma vedetelor» pentru că sunt maniacă cu curățenia. Sper ca sinceritatea mea excesivă să nu fie interpretată greșit de colegii mei. Cred că punctele mele forte sunt autenticitatea și sensibilitatea!”.

Mircea N. Stoian

Mircea N. Stoian

Mircea N. Stoian a declarat: „Sunt determinat să transform ferma prin organizare și tenacitate. Tot la capitolul atuuri aș mai putea adăuga și simțul umorului, un lucru care poate fi benefic în relația cu ceilalți concurenți. În ceea ce privește slăbiciunile, aș puncta încăpățânarea, naivitatea și impulsivitatea!”.

Ami

Ami

AMI recunoaște: „Eu sunt răbdătoare, competitivă, harnică, sociabilă, organizată și respectuoasă, calități care cred că vor conta mult la «Ferma vedetelor». Pe de altă parte, sunt sufletistă și sensibilă și sper ca ceilalți colegi să nu abuzeze de aceste slăbiciuni!”.

Lili Sandu

Lili Sandu

Lili Sandu spune despre ea: „Mă consider ambițioasă și perfecționistă, două trăsături de caracter care se îmbină perfect și, într-adevăr, pot fi deopotrivă atuuri și slăbiciuni. «Ferma vedetelor» este o adevărată provocare pentru mine, ce mă va determină să ies din zona mea de confort”.

Viorel Șipoș

Viorel Șipoș

Pentru Viorel Șipoș: „Altruismul este cel mai mare atuu al meu, dar nici simțul umorului nu este prea departe pe lista mea de calități. Lipsa confortului cred că este un minus care îmi va da de furcă la «Ferma vedetelor»!”.

Benny Adegbuyi

Benny Adegbuyi mărturisește: „Sunt curajos, calm și nu duc lipsă de forță fizică. Sunt calități la care eu țin foarte mult și pe care le-am dobândit în mulți ani de sport. Însă, am și o slăbiciune la care nu mulți s-ar fi gândit: sunt milos!”.

Maria Toader

Maria Constantin recunoaște că: „Nu îmi lipsesc ambiția, sensibilitatea și corectitudinea, atuuri care pot cântări greu în fermă. Însă, la capitolul slăbiciuni, cred că dragostea este pe primul loc, iar soțul meu este cea mai mare slăbiciune a mea!”.

Marcel Toader

Marcel Toader admite: „Eu sunt un supraviețuitor și mă pot descurca în orice circumstanțe, dar singura mea slăbiciune cu adevărat este Maria!”.

Sorana Darclée

Sorana Darclée

Sorana Darclée spune: „Eu cred că cel mai mare minus al meu este faptul că vorbesc extrem de mult, însă sper că pot compensa prin alte calități. Sunt iubitoare, pozitivă și grijulie și cu siguranță felul meu de a fi îi va anima pe colegii mei!”.

Paul Ipate

Paul Ipate

Paul Ipate consideră că: „Sunt o fire care se adaptează ușor, în orice condiții, iubesc natura și mă pricep la meșteșugit. Singurul lucru care ar putea să îmi îngreuneze traiul la fermă este dorul de casă!”.

Octavian Strunilă

Octavian Strunilă

Pentru Octavian Strunilă: „Carnea este singura mea slăbiciune, iar din câte am văzut este o adevărată raritate la «Ferma vedetelor». Caracterul meu prietenos este un atu, care mă poate ajuta în competiție!”.

Cât îi vor ajuta atuurile și cât le vor da de furcă slăbiciunile în “Ferma vedetelor”? Cum vor reuși să se înțeleagă și să îmbine tradițiile românești cu cele cipriote? O nouă cultură, o nouă fermă, noi concurenți și noi provocări, altă țară, altă distracție, peisaje superbe și multă muncă, o bătălie strânsă, alianțe, prietenii, strategii de joc – toate aceste lucruri se vor vedea, din 16 februrie, la Pro TV, în cel de al doilea sezon “Ferma vedetelor”.

 

Despre „Ferma vedetelor”, mai puteți citi:

Cel de al doilea sezon “Ferma vedetelor” începe la Pro TV din 16 februarie

“Ferma vedetelor” (Pro TV) are limită de bagaje!

„Ferma vedetelor” se pregătește de start!

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton