Homepage  / Vedete / Vedete străine

Au apărut noi zvonuri de nuntă! Când s-ar putea căsători Prințul Harry și Meghan Markle

Au apărut noi zvonuri de nuntă! Când s-ar putea căsători Prințul Harry și Meghan Markle

de Redactia Tvmania

De când s-a aflat că formează un cuplu, presa nu a încetat să răspândească zvonuri cu privire la o iminentă căsătorie între prințul Harry și  actrița Meghan Markle. De data aceasta, se pare că prințul ia în serios acest pas și se gândește să o surprindă pe iubita sa, scrie usmagazine.com.

Surse apropiate cuplului au declarat publicației US Weekly că: „este posibil să se căsătorească într-un loc privat și după nuntă să fugă împreună, decât să aibă parte de o nuntă spectaculoasă”, comparativ cu nunta fratelui său mai mare, prințul William, care și-a unit destinele cu ducesa de Cambridge, Kate Middleton, în 2011.

În timp ce mulți cred că prințul nu va face pasul anul acesta, surse citate de aceeasi sursă au dezvăluit că Harry plănuiește să o ceară în căsătorie pe Meghan chiar de ziua ei, pe 4 august.

Gestul pe care ar urma să îl facă nu numai că ar duce relația pe care o are cu frumoasa actrița la un nivel mai serios, dar ar șterge puțin din tristețea care acoperă familia regală în luna august, lună în care prințesa Diana și-a pierdut viața.

„El simte că dacă va face acest pas acum va elimina tristețea pentru totdeauna, pentru că va fi capabil să asocieze luna august cu ceva vesel”, a mai spus sursa.

Obiectivul lui Harry este de a trăi o viață fericită, acest lucru fiind declarat chiar de el la începutul lunii iunie, în cadrul unui interviu.

„Am simțit la un moment dat nevoia să am o viață departe de tronul britanic și să plec, dar apoi am decis să rămân și să îmi asum rolul pe care îl am”, a declarat prințul.

Prințul Harry (32 de ani) și Meghan Markle (35 de ani) formează un cuplu de la sfârșitul anului trecut.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton