Homepage  / Seriale / Seriale americane

Au apărut nume noi în distribuția serialului „The Continental”, primul spin-off al seriei de filme „John Wick”

Au apărut nume noi în distribuția serialului „The Continental”, primul spin-off al seriei de filme „John Wick”
4

de Mioara Tronaru,

„The Continental”, serialul derivat din „John Wick”, este încă în faza de preproducție. Iar Deadline a anunțat că încă cinci actori au fost confirmați ca făcând parte din distribuție.

Frumosul succes al thriller-ului „John Wick”, din 2014, regizat de Chad Stahelski și cu Keanu Reeves în rolul principal, a dus la o trilogie, la care s-au adăugat apoi o parte a patra și… a cincea.

Pe lângă astea, se discută de un posibil spin-off feminin. Și se lucrează deja la un prequel: „The Continental” va spune povestea hotelului deținut de organizația criminală din filmele inițiale.

Serialul „The Continental” are acțiunea plasată în anii 70, în momentul în care tânărul Winston (Ian McShane în lungmetraje, Colin Woodel pentru versiunea sa tânără) ajunge în fruntea hotelului. A mai fost anunțat deasemenea în distribuție Mel Gibson, într-un rol despre care nu se știu prea multe amănunte.

Dar acum serialul dă semne clare de avansare a producției, anunțând mai mulți actori.

Cine se mai „cazează” la „The Continental”

Deadline a anunțat cinci nume noi în distribuția noului serial „The Continental”: Katie McGrath („Merlin”, „Supergirl”), Ray McKinnon („Sons of Anarchy”, „Rectify”), Adam Shapiro („Sense8”), Mark Musashi și Marina Mazepa. În mare parte este vorba despre actori tineri, obișnuiți cu producțiile americane de televiziune.

First look at upcoming new episode of the TV show „Supergirl”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Katie McGrath va fi Arbitrul, personaj care va asigura legătura dintre marele consiliu criminal și rezidenții hotelului. McKinnon va fi Jenkins, Shapiro în va interpreta pe Lemmy, pe când Musashi și Mazepa vor forma un cuplu de asasini supranumit „Hansel și Gretel”, aflat în slujba consiliului. Mark Musashi și Marina Mazepa sunt de fapt cascadori în viața reală, așa că rolurile le vor veni mănușă.

Nu se știe însă nimic despre interacțiunea dintre personaje. Toată lumea bănuiește că va fi vorba despre momentul de geneză a aventurilor lui John Wick.

Nu a fost avansată nicio dată a începerii filmărilor.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton