Homepage  / Seriale / Seriale americane

Au apărut primele imagini din „Inventing Anna/Inventând-o pe Anna”. Noul serial, făcut de Shonda Rhimes special pentru Netflix

Au apărut primele imagini din „Inventing Anna/Inventând-o pe Anna”. Noul serial, făcut de Shonda Rhimes special pentru Netflix
5

de Andra Stana,

Netflix a oferit publicității primele patru imagini din „Inventing Anna”/„Inventând-o pe Anna”. Noul serial este făcut de Shonda Rhimes special pentru platforma de streaming ce are peste 214 milioane de abonați din peste 190 de țări. Creatoarea „Anatomia lui Grey” semnează și scenariul noii producții. Premiera urmează să aibă loc la anul, în 2022.

Shonda Rhimes, un nou serial la Netflix, din 2022

„Inventing Anna” va fi lansat de Netflix în 2022. Shonda Rhimes este creator și showrunner al noului serial de pe celebra platformă de streaming. Creatoarea „Anatomia lui Grey” este, de asemenea, unul dintre producătorii executivi, alături de Betsy Beers, Tom Verica, David Frankel.

Din distribuția „Inventing Anna” fac parte Anna Chlumsky (Vivan), Julia Garner (Anna Delvey), Arian Moayed (Todd), Katie Lowes (Rachel), Alexis Floyd (Neff), Anders Holm (Jack), Anna Deavere Smith (Maud), Jeff Perry (Lou), Terry Kinney (Barry), Laverne Cox (Kacy).

Au apărut primele imagini din „Inventing AnnaInventând-o pe Anna”. Noul serial, făcut de Shonda Rhimes special pt Netflix (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Care este povestea noului serial Netflix

În „Inventing Anna”, o jurnalistă care are multe de demonstrat investighează cazul Annei Delvey, o moștenitoare din Germania celebră pe Instagram, care a furat atât inimile, cât și banii celor din lumea mondenă din New York. Oare Anna este cea mai mare escroacă din New York sau este, pur și simplu, noua imagine a visului american?

Între Anna și jurnalistă se formează o legătură contradictorie, întunecată și amuzantă în timp ce Anna își așteaptă procesul, iar jurnalista se află într-o cursă contracronometru pentru a răspunde celei mai fierbinți întrebări din New York: cine este Anna Delvey? 

Serialul este inspirat de articolul din New York Magazine intitulat „How Anna Delvey Tricked New York’s Party People” (Cum i-a păcălit Anna Delvey pe petrecăreții din New York), scris de Jessica Pressler.

Potrivit informațiilor furnizate de Netflix, noul serial va fi „adecvat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani”. Programul, care va conține limbaj vulgar, este descris ca fiind „scandalos”.

Sursa foto: Netflix

Citește și:

A început votul pentru Premiile TVMania 2021!

Dragoș Bucur a vrut să refuze propunerea de a fi jurat la „Românii au talent”. De ce s-a răzgândit

Primele previziuni Oscar 2022. Ce filme vor concura în categoria „Cel mai bun film”

Asistentul care i-a dat lui Alec Baldwin o armă cu gloanțe reale nu e la prima greșeală de acest fel. De ce a fost concediat în 2019

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton