Homepage  / Seriale / Seriale americane

Au apărut primele imagini din „Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles” (Nickelodeon)

Au apărut primele imagini din „Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles” (Nickelodeon)
3

de Redactia Tvmania

  • În februarie, fanii au putut vedea primele imagini din serialul „Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles”, pe care Nickelodeon îl va difuza în acest an
  • Superstarul John Cena, cel care va prezenta Gala Kids’ Choice Awards, și-a împrumutat vocea personajului negativ din serial, Baron Draxum
  • Gala Kids’ Choice Awards va putea fi urmărită și în România, pe 28 martie, la Nickelodeon, de la ora 19:00

Țestoasele ninja, în versiunea lor adolescentă, vor reveni pe micile ecrane în 2018. Țestoasa – aligator Raphael, țestoasa de apă cu tâmple roșii Leonardo, țestoasa chinezească cu carapace moale Donatello și Terrapenele Michelangelo vor descoperi că posedă noi puteri și vor explora o lume fabuloasă, ce există în subteranele New York-ului. Lor li se vor alătura aliații lor tradiționali: April O’Neil, pe vremea când nu era încă jurnalistă și senseiul Splinter.

Țestoasele își păstrează nu doar arsenalul, ci și atributele care le-au consacrat: Raphael (vocea îi aparține actorului Omar Miller), fratele cel mare, este liderul plin de entuziasm și bravură, Leonardo (Ben Schwartz) rămâne cel șarmant și rebel, Donatello (Josh Brener) e pe cât de ninja, pe atât de „inginer”, iar mezinul Michelangelo (Brandon Mychal Smith), mare amator de skateboard, se distinge prin imaginație și apetență pentru artă.

Superstarul John Cena, cel care va prezenta Gala Kids’ Choice Awards, își va împrumuta vocea personajului negativ Baron Draxum, un alchimist al cărui scop ultim e transformarea umanității în mutanți.

Serialul „Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles”, o animație 2D, are 26 de episoade și  va putea fi urmărit în exclusivitate pe Nickelodeon.

Unul dintre cele mai populare seriale pentru copii din anii ’80, „Teenage Mutant Ninja Turtles” a fost creat în 1984 de Kevin Eastman și Peter Laird. A debutat sub formă de benzi desenate, apoi a devenit  un serial de animație și un serial TV live-action. Au urmat opt lungmetraje cu îndrăgitele personaje, cel mai recent – în care vedetele Will Arnett și Megan Fox și-au împrumutat vocea unor personaje – având premiera în 2016. Fie că e vorba de jucării, haine, jocuri video și DVD-uri cu țestoasele, acestea generează miliarde de dolari în retail. Țestoasele mutante ninja sunt cel mai bine vândute jucării în ultimii trei ani și au fost premiate cu cele mai importante distincții decernate de Toy Industry Association.

John-Cena-Nickelodeon-2018-Kids-Choice-Awards-Host-Presenter-Twitter-Announcement-KCAs-31st-Annual-KCA-Logo-Nick-UKIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton