Homepage  / Cinema / Prime Video

Au apărut trailerele filmului „Croazieră în junglă”, în care Dwayne Johnson și Emily Blunt se tachinează reciproc

Au apărut trailerele filmului „Croazieră în junglă”, în care Dwayne Johnson și Emily Blunt se tachinează reciproc

de Ioana Maria,

Recent apărutele trailere în care este prezentat filmul „Croazieră în junglă” / „Jungle Cruise” (2021), cu Emily Blunt și Dwayne Johnson, care va intra și în cinematografele din România pe 30 iulie, ne arată nu doar secvențe din noua poveste, ci secvențe și mai amuzante cu cei doi protagoniști tachinându-se, scrie yahoo.com. 

 

Filmul regizat de spaniolul Jaume Collet-Serra are acțiunea plasată la începutul secolului XX. Căpitanul Frank (Dwayne Johnson) este ghid turistic pentru amatorii de senzații tari printre „surprize” regizate în jungla de mucava a unui parc de distracții. De acestea are parte cu adevărat Frank atunci când ambițioasa cercetătoare britanică Lily Houghton (Emily Blunt) și fratele ei, McGregor Houghton (Jack Whitehall), îi cer să-i însoțească în jungla amazoniană pentru a găsi „Arborele vieții”, care are puteri vindecătoare. O expediție rivală, care caută același leac miraculos, dar și nenumărate pericole și sălbăticiuni îi vor pune pe cei trei în situații teribile. 

 

Vedetele Dwayne Johnson și Emily Blunt promovează filmul în cel mai simpatic mod, în câteva trailere în care se „confruntă” într-un meci în care fiecare pretinde că secvențele sale sunt mai grozave. Dwayne Johnson se preface că a uitat numele partenerei sale, pe care o strigă „Ethel Brunt”, iar ea îi răspunde cu o introducere hazlie, în care își aseamănă eroina cu Indiana Jones și își numește colegul „Dave Gobson”.

 

Glumele se potrivesc foarte bine, de altfel, cu tonul noului și simpaticului film de aventuri inspirat de adevăratul tur cu barca prin „jungla” amenajată în parcul Disneyland, care se cheamă chiar „Jungle Cruise”. Regizorul Jaume Collet-Serra („Din adâncuri” / „The Shallows”) s-a inspirat masiv din această atracție a celebrului parc, pe care a plasat-o la începutul secolului trecut în filmul său. Palpitanta „croazieră” prin „junglă” a fost inaugurată, de fapt, în 1955, o dată cu parcul original Disneyland din California, și extinsă apoi și în cele din alte orașe, ca Tokio sau Hong-Kong.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton