Homepage  / Seriale / Seriale americane

Au crescut și ei, mititeii! Dragonii din sezonul 7 al „Urzelii tronurilor” vor fi cât un avion

Au crescut și ei, mititeii! Dragonii din sezonul 7 al „Urzelii tronurilor” vor fi cât un avion

de Redactia Tvmania

După ce ne-am întâlnit cu ei mici și neajutorați, ieșind cu mama lor din foc, la sfârșitul primului sezon din „Urzeala tronurilor”, având dimensiunile unor pisicuțe mai suple, era și timpul să-i vedem în toată splendoarea.

Nu vine numai iarna în sezonul al șaptelea al serialului de la HBO, „Urzeala tronurilor” / „Game of Thrones”, ci ne așteptăm și la bătălia dintre foc și gheață, după cum ne-a lăsat să presupunem postarea de pe Facebook în care am „suflat” cu toții în gheață pentru a afla data lansării noului sezon.

Iar pentru o bătălie adevărată era și timpul să avem niste dragoni adevărați. Și se pare că așa și este! După cum a aflat site-ul Entertainment Weekly, „puișorii” lui Daenerys (Emilia Clarke) vor fi cât un Boeing 747, adică vor avea mai mult de 70 de metri lungime și o anvergură a aripilor de vreo 64 de metri. Impresionant, nu?

„Dragonii din acest sezon vor fi de mărimea unui Boeing 747. Drogon este cel mai mare dintre ei, flăcările lui au un diametru de peste 9 metri!”, a dezvăluit regizoul Matt Shakman, în Entertainment Weekly.

Shakman a regizat episoadele acestui sezon, alături de Alan Taylor, Jeremy Podeswa și Mark Mylod.

Sezonul al șaptelea al serialului de la HBO, „Urzeala tronurilor” / „Game of Thrones” va veni pe micile ecrane din 17 iulie 2017.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton