Homepage  / Vedete / Vedete străine

Au fost filmate primele scene din episodul special al serialului „Friends”

Au fost filmate primele scene din episodul special al serialului „Friends”

de Redactia Tvmania

Se pare că mult așteptatul episod special al serialului „Friends” se va realiza după îndelungi așteptări în 2021. 

Recent, Lisa Kudrow, interpreta personajului Phoebe a dezvăluit în cadrul podcastului  Literally! With Rob Lowe că primele scene din episodul special al serialului Friends au fost deja filmate.

„Am filmat deja ceva, așa că sigur o facem, pentru că am filmat puțin”, a declarat actrița. Lisa a mărturisit și că în episodul special, cei șase actori nu vor interpreta personajele care i-au făcut cunoscuți. „Nu avem un scenariu și nu interpretăm personajele noastre. E pur și simplu o întâlnire a noastră, ceea ce nu se întâmplă foarte des și nu s-a întâmplat niciodată în fața altor oameni de când am terminat filmările, în 2004. Cred că o să fie grozav”, a afirmat Kudrow.

După aceste declarații, Lowe, moderatorul podcastului, a întrebat-o pe Lisa: 

„E pur și simplu o întâlnire acasă la Jen în care mâncați nachos?”. „Da, asta este”, a glumit actrița. Kudrow a mai precizat și că filmările cu public vor avea lor la începutul primăverii.

De altfel, vestea că filmprile cu public vor fi realizate în primăvara acestui an au fost confirmate de Matthew Perry în noiembrie, pe contul său de Twitter, unde a scris: 

„Reuniunea a fost reprogramată la începutul lui martie. Pare că ne așteaptă un an încărcat. Și așa îmi place!’,  a dezvăluit actorul.

Filmările ar fi trebuit să aibă loc pe aceleași platouri de la Warner Bros. Studio unde a fost realizat serialul atât de îndrăgit de fani. Potrivit unor surse apropiate proiectului, actorii ar urma să primească 2.5 milioane de dolari pentru apariția în acest episod special care va fi disponibil exclusiv pe HBO Max, unde au fost încărcate și cele 10 sezoane apărute între 1994 și 2004.

 
Articol scris de Alina Stoicescu 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton