Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Au fugit departe de frigul de la noi. Unde se relaxează acum Jojo și Paul Ipate. „Nisipul era cald când ne-am întors”

Au fugit departe de frigul de la noi. Unde se relaxează acum Jojo și Paul Ipate. „Nisipul era cald când ne-am întors”
13

de Andra Stana,

Anul acesta, Jojo și Paul Ipate au primit din partea lui Moş Nicolae o nouă vacanță. Dacă acum doi ani cei doi se relaxau în Dubai, în 2021, primele zile de decembrie i-au găsit pe meleaguri africane.

Chiar pe 6 decembrie, Paul Ipate și soția lui, Cătălina Grama, cunoscută sub numele de Jojo, au aterizat cu bine în Kenya. Actorul a scris pe Facebook că au ajuns în Kenya și că, încet, încet vor începe să se bucure de minunățiile găsite acolo.

„Kenya chiar nu era pe lista mea. Dar mă bucur enorm că am ajuns pentru că încă din avion ne-au izbit niște imagini superbe”, le-a povestit Paul Ipate fanilor săi de pe Facebook.

Actorul a mai mărturisit, în altă postare din mediul online, că îi este dator lui Jojo pentru faptul că a reușit să îl învețe să se bucure mai mult de ce îi oferă viața.

„Am fost tot timpul precaut, atent la riscuri și am analizat cu atenție multe evenimente din viața mea. De multe ori tipul ăsta de judecată te cam încurcă. Am întâlnit-o pe ea pe @catalinagramajojo și mi-a dat peste cap tot. Ea m-a învățat să fiu Yes man și să mă bucur mai mult de ce-mi oferă viața. Încă nu pot până la capăt, dar sunt pe drumul cel bun:) Morala: mai ascultați și de neveste, din când în când”, a scris Ipate pe contul de socializare.

Unde-se-relaxeaza-acum-Jojo-si-Paul-Ipate-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Jojo le-a arătat fanilor „apusul fondant din prima zi de vacanță”

Tot prin intermediul unei postări online, Jojo le-a descris fanilor ei cum arată „o seară magică în Mombasa”.

„Nisipul era cald când ne-am întors de la plimbare… Cald, catifelat și prietenos cu tălpile noastre ostenite. Se arăta în zare un apus de vată de zahăr pe care o modelau parcă niște mâini invizibile… Apusul nostru fondant din prima zi de vacanță…🍭 Ne-am așezat pe un seșlong de lemn și am privit în zare până când palmierii au început să mângăie încet întunericul. Apa era caldă și primitoare și în aer plutea un parfum discret de frangipani…🌺 Vacanță… ce muzică frumoasă pentru urechi și suflet”, a descris Jojo prima impresia din vacanța din Kenya.

Apoi, actrița le-a mărturisit fanilor ei din mediul online că urmează să plece „spre orizonturi noi”.

„Mâine plecăm spre orizonturi noi în primul nostru safari. 🐘Kenya are suflet cald de nisip alb și palme de frunze de palmier… Abia aștept să văd unde ne duce drumul”, a scris Jojo pe contul său de Facebook.

Jojo și Paul Ipate: „Ne bucurăm de fiecare secundă petrecută împreună”

Jojo şi Paul Ipate, unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc, au împreună o fetiță, pe Zora. Actrița mai are un băiat, din prima căsătorie. În vară, cei doi actori au ales să se relaxeze câteva zile. Atunci, ei au plecat pentru trei zile la Nessebar, în Bulgaria, pentru o scurtă vacanță romantică.

„Ne-am trezit… la prânz, în mică noastră vacanţă. De fapt exact asta ne-am dorit, cel puţin eu: să nu am oră de trezire. Programul de azi e un fel de fără program. Nici măcar pe plajă nu am ajuns până acum, şi oricum, e destul de aglomerat”, a mărturisit Jojo pe o reţea de socializare.

„Prima seară în doi în Nessebar…De abia începem să descoperim locul. Suntem în oraşul vechi, la o masă, şi ne bucurăm de fiecare secundă petrecută împreună, ca oamenii mari. Cât timp am stat întinşi în tăcere, relaxaţi pe prosoape, am gândit la fel, pe cuvânt!

Chiar ne-am gândit la faptul că ne lipsesc copiii şi că nu ne mai putem imagina o viaţă în care să fi fost doar noi, fără cei mici. Ce am face toată ziua, ne-am întrebat şi eu şi domnul Paul Ipate?”, a mai scris Jojo în mediul virtual.

Sursa foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton