Homepage  / Știri / Televiziune

Au început filmările pentru al doilea sezon al serialului „Adela” | EXCLUSIV

Au început filmările pentru al doilea sezon al serialului „Adela” | EXCLUSIV

de Redactia Tvmania

Antena 1 pregătește deja continuarea serialului românesc „Adela” produs de Ruxandra Ion și difuzat de postul TV din 14 ianuarie, în fiecare joi, de la ora 20.30. 

Producția care îi are în rolurile principale pe Oana Moșneagu, Mara Oprea și Alecsandru Dunaev va continua și cu sezonul al doilea, care este posibil să intre în grila de toamnă a Antenei 1. 

Răzvan Fodor, unul dintre actorii care joacă în serial, dar și prezentatorul emisiunii „Burlacul”, a povestit în exclusivitate pentru TVMania, că filmările pentru cel de-al doilea sezon au început deja:

 „Nu am de ce să mă plâng, „Burlacul” este un proiect care a venit pentru mine cu o experiență nouă ca prezentator, iar la „Adela” am început deja filmările pentru cel de-al doilea sezon”, a dezvăluit Răzvan Fodor.

Serialul românesc „Adela” este adaptarea producției turcești „O hayat Benim”difuzat acum trei ani de Kanal D sub numele „Bahar: Viață furată”, „Adela” spune povestea a două surori, Adela și Andreea, care află că una din ele este în realitate fata unui om bogat. Mama celor două o trimite pe fiica ei adevărată, Andreea, în lumea bogaților. Astfel, Andreea își asumă identitatea surorii ei, Adela, și se mută din mahala într-o vilă luxoasă la Snagov. 

Din distribuția primului sezon mai fac parte Mihai Călin, Andreea Ibacka, Maria Buză, Marius Rizea, Anca Sigartău, Marian Râlea și Ioana Ginghină, printre alții. În plus, au fost deja anunțați noi actori precum Toto Dumitrescu, Gelu Nițu, Petru Ciobanu și Daniel Nuță pe care este posibil să îi vedem și în cel de-al doilea sezon „Adela”. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton