Homepage  / Seriale / Seriale americane

Au început filmările pentru „Domina”, un serial cu Isabella Rossellini și Liam Cunningham

Au început filmările pentru „Domina”, un serial cu Isabella Rossellini și Liam Cunningham

de Redactia Tvmania

Lupta pentru putere în Roma Antică – povestită din perspectiva unei femei – va fi prezentată într-o nouă serie de televiziune.

”Domina” are 10 episoade și prezintă extraordinara viață și ascensiune a Liviei Drusilla, mama împăratului Tiberius, cea care a reușit să devină cea mai puternică femeie din lume. Din distribuție fac parte Kasia Smutniak („Perfect Strangers”, „Devils”), care-i dă viață Drusillei, Liam Cunningham („Urzeala tronurilor”) – Livius, tatăl Liviei, și Isabella Rossellini („Catifeaua albastră”, „Tinerețe veșnică”) – Balbina. Alături de ei: Matthew McNulty  – viitorul împărat Gaius, Christine Bottomley – Scribonia și Claire Forlani – Claudia Octavia.

„Domina” urmărește jurnalul Liviei, de la tânăra naivă a cărei lume se prăbușește după asasinarea lui Iulius Caesar la cea mai puternică și mai influentă împărăteasă, obsedată să-și răzbune tatăl și să asigure puterea pentru fiul ei. Livia și acoliții săi își croiesc calea într-o societate brutală cu ajutorul strategiilor, conspirațiilor, seducției și crimelor. Seria este o autentică saga de familie, bazată de dovezi istorice și povești reale despre femeia care a creat una dintre cele mai rezistente și fascinante dinastii din toate timpurile.

„Sunt încântată să dau viață unui personaj atât de complex ca Livia Drusilla”, a declarat Kasia Smutniak. „Ca precursoare a luptătoarelor pentru drepturile femeilor, ea a fost o femeie dură care a fost pe cât de temută, pe atât de adorată și suficient de puternică să traseze soarta ImperiuluI Roman”.

 

text de Alexandra Dorobanțu 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton