Homepage  / Știri / Televiziune

Au început filmările la cel mai nou show de la Pro TV. Cine face parte din juriul „SuperStar România”| EXCLUSIV

Au început filmările la cel mai nou show de la Pro TV. Cine face parte din juriul „SuperStar România”| EXCLUSIV
5

de Redactia Tvmania

Duminică, 6 iunie, au început filmările pentru cel mai nou show produs de Pro TV, „SuperStar România”, care va intra în grila postului în această toamnă. Echipa TVMania a fost invitată pe platourile de filmare din Buftea, unde jurații și echipa de producția au făcut dezvăluiri despre acest format.

SuperStar România este o emisiune care are la bază formatul internațional „Idol”, care a demonstrat un succes real în fiecare țară în care a fost transmis. Lansat în anul 2001 în Marea Britanie, formatul a fost preluat în peste 55 de țări, la nivel mondial și a devenit unul dintre cele mai iubite show-uri de talent datorită oportunității oferite de a devenit noul star pop muzical! Printre țările care au preluat formatul se numără: Statele Unite, Germania, Olanda, Franța sau China, unde emisiunea a fost lider de audiență încă de la lansare. 

În România, pregătirile pentru acest show au început în luna ianuarie, când a început etapa de casting și ulterior recrutarea concurenților în cele mai mari orașe ale țării. Filmările se desfășoară conform restricțiilor impuse de pandemie. La începutul fiecărei zile, persoanele care intră pe platourile de filmare, de la echipa de producție până la concurenți și susținătorii acestora sunt testați anti-covid la intrare, ulterior în interior toată lumea poartă mască de protecție în afara celor care sunt filmați. Într-o zi de filmare sunt  prezenți între 16-170 de persoane inclusiv concurenți și susținători ai acestora.

Echipa de producție aflată în spatele camerelor este cea de la „Românii au talent”. Aceștia au muncit fără nicio zi de pauză după încheierea talent-show-ului pentru a putea începe filmările duminica aceasta. Toate spațiile de filmare de la Buftea au fost construite într-un timp record, „o săptămână și 3 zile”, ne-a dezăvluit Felicia Toma, producător executiv „SuperStar România”, care ne-a povestit că în culise organizatorii trebuie să respecte „biblia” emisiunii, regulile jocului fiind ale formatului original:

„Fiecare format internațional vine cu o biblie pe care echipa de producție trebuie să o respecte în timpul realizării emisiunii. avem un consultant pe care trebuie să îl întrebi dacă dorești să faci o schimbare, dacă ei îți dau voie doar atunci se poate, dar în general respectăm biblia. O adăugire făcută de echipa românească Superstar România este decorul. Decorul nu este luat după nimic, de obicei decorul în alte țări se copiază de undeva. acesta este un decor făcut de noi, schițele sunt realizate de Oana Radu”, a povestit Felicia Toma pentru TVMania.

Cine face parte din juriul „SuperStar România”

Juriul va impresiona! TVMania a fost la primele filmări ale producției și a aflat că jurații „SuperStar România” sunt:  Smiley, Marius Moga, Raluka și Carla’s Dreams.

Astfel, Carla’s Dreams revine pe micile ecrane de această dată la Pro TV, după ce a a decis să se retragă de la masa juriului „X Factor” (Antena 1). Carla’s Dreams s-a aflat ultima oară la pupitrul juriului „X Factor” în 2018, fiind implicat în proiect din 2016.

Marius Moga revine la Pro TV după o pauză de 3 ani. Marius Moga a fost antrenor la „Vocea României” în primele 6 sezoane, între anii 2011-2016 și ulterior antrenor la „Vocea României Junior”, timp de 2 sezoane, care au fost difuzate la Pro TV între anii 2017 – 2018.

Raluka, singura prezentă feminină de la masa juriului „SuperStar România” este o altă prezență fresh la Pro TV. Raluca Nistor, pe numele ei real, este cântăreață și prima câștigătoare a emisiunii „Asia Express”, unde a concurat alături de Ana Baniciu. Ulterior, pe Raluka am mai văzut-o tot la Antena 1 în emisiunea „Te cunosc de undeva!”.

Ultimul jurat, dar nu cel din urmă, Smiley. O prezență constantă la Pro TV, Smiley face parte din echipa trustului de 10 ani, mai exact din 2011 an în care a început proiectele Românii au talent, unde are rolul de prezentator și „Vocea României” unde a fost antrenor.

Marius MogaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

SuperStar România, emisiunea cu cel mai mare casting care a avut loc în România

Parcurgând și mai mult timp pe culoarele din Buftea am aflat că acest show va fi unul atipic, față de cele cu care am fost obișnuiți până acum pe micile ecrane de la noi. „SuperStar România”, care va fi difuzată din toamnă la Pro TV nu va avea public, ci va fi o continuă audiție a concurenților a căror criteriu de selecție nu va fi doar vocea, ci un întreg pachet de calități care va putea în final să devină un adevărat superstar.

 „Cel mai nou format de talente în România, dar cel mai longeviv. Rezistă de 15 ani în state fără întrerupere. Este cel mai mare casting care a avut loc în România. Asta va fi emisiunea, un castig de la un cap la altul până când cei patru jurați duc în faza finală pe cei mai buni 12 concurenți pentru a fi votați de public. Castingul făcut de echipa de producție a avut 5.000 de oameni, iar în fața jurlui se vor prezenta 230 de concurenți și apoi se vor tria din ei. În acest timp concurenții trec printr-un proces de transformare ei trecând prin mâna unor oameni care îi vor învăța cum să se miște cum să se îmbrace. Emisiunea nu va fi doar despre voce, ci să fii un bun enternainter. Jurații vor căuta potențialul din acești tineri. O altă caracteristică a acestui format este limita de vârstă între 16 și maxim 30 de ani, pentru a oferi o șansă tinerelor talente, care de aici va putea face o carieră în muzică.  Este un demers onest din toate privințele și prin abordarea pe care o va avea emisiunea ca frame vizual, interacțiunea pe care o va avea echipa, juriul. Totul e la vedere, sincer, onest fără niciun fel de intervenții”, a declarat Adrian Batista, show runner-ul „SuperStar România”.

Cine prezintă SuperStar România

Pro TV a anunțat recent că Theo Rose va prezenta semifinalele și galele live ale emisiunii „SuperStar România”, însă cântăreața de 24 de ani nu este la prima ei experiență de acest fel.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton