Homepage  / Vedete / Vedete străine

Au început filmările remake-ului după „Cafea cu parfum de femeie”. Cine face parte din distribuție

Au început filmările remake-ului după „Cafea cu parfum de femeie”. Cine face parte din distribuție

de Redactia Tvmania

Săptămâna trecută au început filmările remake-ului după „Cafea cu parfum de femeie”, care îi va avea în rolurile principale pe William Levy și Laura Londoño, iar în rol negativ pe Carmen Villalobos. În urmă cu 3 zile au fost oferite publicității primele fotografii și numele actorilor care fac parte din distribuție. 

Filmările au loc în Columbia, în Eje Cafetero, regiunea cafelei columbiene, cunoscută și sub denumirea de Trunchiul Cafelei, este o parte din regiunea Paisa columbiană din zona rurală a Columbia. Este renumită pentru cultivarea și producerea majorității cafelei columbiene, considerată de mulți drept cea mai bună cafea din lume.

Producția realizată de Telemundo în colaborare cu Canal RCN va debuta pe micile ecrane din Mexic anul viitor și marchează revenirea în telenovele, după 7 ani de absență, a lui William Levy. 

„Este un proiect cu multă aromă columbiană, care nu este doar o poveste cunoscută în Columbia, ci și o mare referință în întreaga lume. Sunt fericit că fac parte din el,”, a declarat William în cadrul comunicatului de presă trimis de Canalul RCN.

Povestea urmărește idila dintre Teresa Suarez, zisă Gaviota (Laura Lodono), o tânără isteață, culegătoare de cafea, și Sebastián Vallejo (William Levy), fiul proprietarului unei plantații de cafea. Totul le stă în cale, dar, în final, după nenumărate răsturnări de situație (ea se transformă în femeie de afaceri), cei doi rămân împreună, la plantația de cafea unde a început totul.  

Cine face parte din distribuție

Laura Londoño

Actrița de origine columniană se află la al doilea rol principal din cariera sa. Aceasta a mai jucat anterior în producția „La ley del corazon”. Laura va juca rolul Gaviotei. 

Carmen Villalobos

Pe care o cunoaștem și din producția „Și fără sâni exista paradis” va juca rolul negativ, pe Lucía Sanclemente.

Lincon Palomeque

Va fi Mauricio Salinas. Actorul a mai jucat în producțiile Telemundo  Señora Acero și „Regina Sudului”/„La reina del sur”.

Mabel Moreno

Actrița din serialul „La reina del flow” (Netflix) va juca rolul Lucreciei Valencia. 

Diego Cadavid

Ivan Vallejo este personajul pe care îl va interpreta actorul din serialul „Senora Acero”.

Luces Velasques 

Va fi Julia Vallejo.

Catherine Velez

Actrița originară din Columbia va juca personajul Carmenza Suárez.

Juan Diego Agudelo

Va fi Bernardo Vallejo.

Laura Archbold

 Va juca personajul Paula Vallejo.

Maria Teresa Barreto 

Va fi Marcela Vallejo

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton