Homepage  / Articole

Sunteți gata pentru un nou sezon „MasterChef”?

Sunteți gata pentru un nou sezon „MasterChef”?

de Redactia Tvmania

Așteptarea a luat sfârșit pentru românii pasionați de gătit! Pro TV a dat startul înscrierilor pentru cel de-al doilea sezon al show-ului de gătit “MasterChef”. Magicienii bucătăriilor vor avea ocazia să jongleze cu ingredientele și să demonstreze că pasiunea pentru gătit este bagheta magică pentru a obține o rețetă desăvâșită.

Bucătarii amatori care au peste 18 ani și care sunt pregătiți să-i dea gata pe jurații „MasterChef” sunt așteptați să intre pe pagina dedicată înscrierii și să completeze formularul online.

“MasterChef”, un format pe care Pro TV l-a adus în premieră în România, s-a dovedit a fi încă de la primele difuzări o reţetă pe gustul românilor, primul sezon al show-ului bucurându-se de o mare popularitate.

Pentru fiecare concurent al primului sezon, experienţa “MasterChef” a fost una care i-a schimbat viaţa. Fie că s-au bucurat de adrenalina probelor surprinzătoare din concurs, fie că au ajuns foarte departe în competiţie, fiecare concurent a strălucit pe scena bucătăriei “MasterChef”.

Mulţi dintre ei au continuat să gătească şi după încheierea show-ului, unii şi-au luat diplome de bucătari şi chefi, cum este cazul lui Sidia Sissoko, alţii lucrează în bucătăria unuia dintre juraţii Chefi (Alex Petricean sau Bogdan Alexandrescu), unii străbat ţara în lung şi-n lat şi îi delectează pe români cu spectacole culinare – câştigătorul Petru Buiuca, finalista Mimi Nicolae, Alex Teacher Cîrţu, Mehrzad Moghazedi, Iris Lungu.

Fiecare dintre foştii concurenţi este dornic să ducă mai departe experienţa “MasterChef” care le dă acum ocazia să pună în aplicare visuri dintre cele mai măreţe, cum ar fi o afacere proprie, un site cu reţete, platforme online de cooking, cărţi de bucate, show-uri publice de gătit.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton