Homepage  / Vedete / Vedete străine

Au îngropat securea războiului? Meghan Markle și Kate Middleton ar fi în discuții pentru un proiect comun la Netflix

Au îngropat securea războiului? Meghan Markle și Kate Middleton ar fi în discuții pentru un proiect comun la Netflix

de Redactia Tvmania

Meghan Markle și Kate Middleton, soțiile prinților Harry și William, discută termenii unei colaborări pentru un proiect comun realizat pentru Netflix, susțin surse citate de US Weekly.

 

În ciuda relatărilor insistente ale tabloidelor britanice referitoare la conflictele dintre cele două cumnate, „Meghan și Kate se înțeleg, de fapt, foarte bine și au luat legătura mai des în ultima vreme”, a dezvăluit o sursă pentru US Weekly Friday. „Meghan a vorbit cu ea despre colaborarea la un proiect pentru Netflix, un documentar care va pune în evidență activitatea caritabilă a lui Kate și impactul uriaș pe care l-a avut cu acțiunile ei filantropice”.

„Kate este foarte măgulită, iar relația dintre ele este bună”, a mai dezvăluit surse, în timp ce surse apropiate familiei regale neagă informația.

Meghan Markle și soțul său, Prințul Harry, au semnat un acord de mai mulți ani cu Netflix în toamna anului trecut, cu intenția de a dezvolta „documentare, docu-serii, lungmetraje și programare pentru copii”.

Primul proiect al lui Meghan și Harry se va concentra pe Jocurile Invictus, care oferă personalului militar și veteranilor bolnavi și răniți posibilitatea de a concura într-o competiție sportivă. Cuplul va produce și un serial animat despre aventurile unei fete de 12 ani, intitulat provizoriu „Pearl”.

De-a lungul anilor, presa tabloidă a scris constant despre „conflictul” dintre Meghan Markle, ducesă de Sussex, și Kate Middleton, ducesă de Cambridge, dar în primăvară, în interviul acordat lui Oprah Winfrey, Meghan a susținut că mass-media este de vină pentru inventarea poveștilor despre o presupusă ceartă între ele, pentru a alimenta imaginea falsă a unei lupte între ea și cumnata sa.

De cealaltă parte, Kate Middleton a fost mai mereu un jucător cheie în a-și ajuta soțul și cumnatul, frații William și Harry, să-și rezolve problemele dintre ei.

„Dacă cineva poate aduce pace în familia regală, Kate este aceea”, a spus unchiul ei, Gary Goldsmith în iunie. „Kate este un arbitru strălucit și un pacificator. Fiecare fibră din corpul ei este despre a-și face prieteni și de a ajuta. Ea încearcă să medieze conflictu”, a mai spus acesta.

Potrivit altor surse, relația dintre cele două s-a schimbat considerabil după nașterea lui Lilibet, fetița lui Meghan și Harry, la început de iunie. Kate Middleton ar trimite daruri constant nepoatei ei și încearcă să creeze o relație între cele două familii.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton