Homepage  / Vedete străine

Au renunțat la limuzină! Kate Middleton și prințul William s-au deplasat cu metroul într-o vizită oficială

Au renunțat la limuzină! Kate Middleton și prințul William s-au deplasat cu metroul într-o vizită oficială
6

de Cătălina Matei,

Deși întreaga Familie Regală britanică se pregătește pentru încoronarea regelui Charles al III-lea , prințul William și Kate Middleton încă au agenda plină cu vizite oficiale. Una dintre acestea a avut loc cu doar două zile înainte de evenimentul de pe 6 mai, iar cei doi au renunțat la limuzină și s-au deplasat folosind metroul pentru a ajunge în cartierul londonez Soho.

Prințul și prințesa de Wales au mers, joi, cu metroul la un pub din Londra. Cei doi, care încearcă să proiecteze imaginea unui cuplu modern, apropiat de oameni, au fost aplaudaţi de o mulţime de privitori.

Pentru a ajunge la pub-ul din celebrul cartier londonez Soho, William și Kate au luat metroul. Călătoria lor a avut trei opriri pe modernul tronson Elizabeth Line inaugurat anul trecut și a fost larg relatată pe canalele de ştiri, potrivit BBC.

După ce au coborât din metrou, Kate Middleton și prințul William au mers pe jos către pub și s-au bucurat de o plimbare lungă cu sute de fani adunaţi pentru această ocazie. Ajunși în local, prinţul de Wales a trecut apoi în spatele tejghelei pentru a-şi turna propria halbă de bere.

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Cuplul regal a profitat de ocazie pentru a discuta cu personalul pregătirile dinaintea weekendului prelungit al încoronării, pentru sărbătorile la care sunt aşteptaţi zeci de mii de vizitatori.

Kate Middleton și prințul William, promovați intens de Casa Regală

Primul născut al regelui Charles al III-lea și soția sa sunt tot mai prezenți în viața publică din Regatul Unit, iar vizitele lor sunt tot mai ieșite din tiparul protocolului regal. De exemplu, în utlima vreme cei doi au tot vizitat pub-uri și restaurante. S-au întrecut în prepararea cocktailurilor, au răspuns la telefon sau au participat la o cursă de pedalat.

Prințul Harry, în penumbră la încoronarea tatălui său

În timp ce fratele său și soția acestuia beneficiază de o promovare intensă, prințul Harry este lăsat de o parte, mai ales după controversele iscate în urma apariției cărții sale aubiografie „Rezerva”, la începutul acestui an.

Iar la ceremonia de încoronare, cel de-al doilea născut al lui Charles va fi distanțat de restul familiei regale. Harry, descris ca moștenitorul „de rezervă” al tronului britanic, va fi așezat la depărtare de familia sa. Declarația îi aparține fostului majordom regal Paul Burrell, citat de The Sun. Mai precis, ducele de Sussex va sta cu 10 rânduri în spatele celorlalți membri ai familiei sale. De asemenea, se pare că Harry va ieși rapid din peisaj la încoronarea regelui Charles, pe 6 mai.

Burrell a spus că este puțin probabil ca fiul exilat să se împace cu tatăl și fratele său William și este posibil să nu aibă timp nici măcar să discute cu niciunul dintre ei.

„Mi-e teamă că nu există nicio șansă de reconciliere prea curând . Cred că va avea parte de o primire foarte glacială din partea familiei Windsor”, a spus fostul majordom regal, citat de nypost.com.

Burrell a declarat anterior că Prințul Harry merge la încoronarea regelui doar pentru „a face act de prezență”.

Foto: Hepta, Profimedia

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton