Homepage  / Articole

Audițiile pentru „X Factor” au luat sfârșit

Audițiile pentru „X Factor” au luat sfârșit

de Redactia Tvmania

Audițiile pentru „X Factor” s-au încheiat, ieri, la București. Fenomenul „X Factor” a cuprins toata țara, dacă e să ne luăm după numărul mare de oameni care și-au dorit să ia parte la acest concurs.

Prin fața juriului au trecut, în cele cinci săptămâni de audiții, peste 600 de concurenți, iar aproape 10.000 de oameni au venit să asiste la prima probă a concursului.

Audițiile cu juriul „X Factor” s-au încheiat la București după patru zile în care Paula Seling, Mihai Morar și Adrian Sînă au evaluat aproape 200 de concurenți.

Printre cei care au venit să asiste la audițiile din București, s-au numărat și vedete: Andreea Bălan, Alina Pușcaș, Crina Abrudan, Cristina Dochianu, Anamaria Stancu, Mihai de la Akcent, Cosmina Păsărin, Ilinca Vandici, Vladimir Drăghia.

Acum, pe concurenții rămași în concurs îi așteaptă etapa taberei de pregătire, care îi va reuni, la București, pe toți cei care au reușit să treacă de perioada audițiilor. Pe parcursul zilelor petrecute în tabără, concurenții vor primi sfaturi, dar vor fi și supuși unor probe în urma cărora vor rămâne cei 24 de semifinaliști.

Caravana „X Factor” a străbătut toată țara în căutarea celor mai bune voci. Membrii juriului au poposit pe rând la Timișoara, Cluj, Constanța și Iași, în căutarea  acelor concurenți care au voce, prezență scenică, dar și carismă și originalitate.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton