Homepage  / Ultimul număr

Augusta Lazarov şi proiectele toamnei la Antena 1

Augusta Lazarov şi proiectele toamnei la Antena 1

de Redactia Tvmania

Când vine vorba de noile formate de divertisment ale televiziunii sale, Augustei Lazarov nu-i place să-şi arate cărţile. Cel puţin, nu dincolo de câteva generalităţi despre produsele cu care speră să dea lovitura la toamnă.

.

„TVmania”: Care sunt principalele producţii din grila de divertisment a Antenei 1 pentru această toamnă şi ce aşteptări ai de la fiecare dintre ele?

Augusta Lazarov: „Marele câştigător” şi telenovela „Narcisa sălbatică” sunt două dintre propunerile noastre importante în sezonul de toamnă. Sper ca toate eforturile depuse în realizarea acestor producţii să conducă la succesul lor în rândul telespectatorilor noştri.

Care sunt obiectivele pentru telenovela „Narcisa sălbatică”?

Să cucerească publicul prin povestea romantică şi plină de imprevizibil, prin carisma actorilor, prin imaginile superbe filmate în locuri de vis şi prin muzica originală compusă special pentru „Narcisa sălbatică”.

În aceste condiţii, care crezi că sunt coordonatele unui show de divertisment de succes?

Umor, talent, strălucire, relaxare.

Care sunt, după părerea ta, punctele forte ale grilei de divertisment de la Antena 1?

Programele de ficţiune (telenovelă, seriale, sitcom), matinalul, marile show-uri de prime-time şi late-night-show-urile sunt punctele marcante ale divertismentului la Antena 1.

Cât de diferită e piaţa TV din România de cea din Spania? Există vreo zonă în care noi să avem un avantaj?

Prima mare diferenţă este la nivelul bugetelor, atât în privinţa programelor TV, cât şi în publicitate. În Spania, piaţa TV nu este atât de atomizată, nu există atât de multe posturi TV, care să „dinamiteze” rezultatele de audienţă. Poate ingeniozitatea românilor să fie un avantaj! (râde)

.

Citeşte articolul integral în revistă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton