Homepage  / Știri

Aur pentru fenomenul David Popovici! Andra Denisa Gorecki, în finală la 200 metri fluture

Aur pentru fenomenul David Popovici! Andra Denisa Gorecki, în finală la 200 metri fluture

de Ioana Maria,

David Popovici a câştigat medalia de aur la Campionatele Europene de Nataţie pentru juniori de la Bucureşti în proba de 50 metri.

David Popovici a concurat pe culoarul 4, cel al favoritului, și a încheiat cursa primul, în 22,16 secunde! Este o nouă medalie de aur pentru fenomenul natației mondiale. A fost cel mai bun timp al lui în această proba, una pe care nu o înoată foarte des.

Andra Denisa Gorecki, în finală la 200 metri fluture

Andra Denisa Gorecki a reușit joi după-amiaza o performanță excelentă și s-a calificat în finala probei de 200 m fluture la Campionatul European de înot pentru juniori.

Andra a parcurs cele patru lungimi de bazin cu timpul de 2:14.49 min., a cincea performanță din semifinale, și va concura mâine în ultimul act al probei de 200 m fluture.

Finala este programată sâmbătă, 9 iulie 2022, de la ora 17:00, ora României.

România a mai obţinut cinci medalii la CE de nataţie pentru juniori: aur la 200 m liber masculin prin David Popovici, aur la ştafetă masculin 4×100 m liber şi argint la ştafetă combinată 4×100 m liber, Bianca Costea, argint la 50 metri liber şi Vlad Stancu, aur la 1500 metri masculin.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton