Homepage  / Știri / Nu rata!

Australian Open: Alexandra Dulgheru o întâlnește pe Angelique Kerber

Australian Open: Alexandra Dulgheru o întâlnește pe Angelique Kerber

de Redactia Tvmania

Dacă a treia zi de la Melbourne a adus surprize uriașe, Rafael Nadal și Simona Halep părăsind competiția încă din primul tur, nu același lucru s-a întâmplat în dimineața zilei de miercuri. Astfel, prima sesiune a debutat cu victoria clară a Mariei Sharapova, 6-2 6-1, cu Aliaksandra Sasnovich din Belarus, și a continuat cu succesul Serenei Williams, 6-1 6-2, cu Su-Wei Hsieh, din Taiwan. La băieți, Kei Nishikori a trecut în 3 seturi de americanul Krajicek, în timp ce francezul Simon a avut nevoie de 5 seturi pentru a-l învinge pe rusul Donskoy. Pe de altă parte, Dolgopolov nu i-a făcut față lui Roger Federer, elvețianul impunându-se în minim de seturi.

Alexandra Dulgheru

Seria transmisiunilor în direct de joi dimineață începe cu partidele Ana Ivanovic vs Anastasija Sevastova plus duelul francez Monfils vs Mahut, ambele programate la ora 2.00. Apoi, pe Rod Laver Arena o vom vedea la lucru pe Garbine Muguruza, adversară urmând să-i fie Kirsten Flipkens, din Belgia. O altă pretendentă la trofeu, Victoria Azarenka are meci cu Danka Kovinic, acesta fiind al doilea meci de pe Margaret Court.

Și tot pe acest teren o vom urmări pe Alexandra Dulgheru în încercarea ei de a trece în turul 3. De partea cealaltă a fileului va sta Angelique Kerber, a 7-a favorită a turneului. Meciul este programat să înceapă de la ora 10.00.

Cele mai importante confruntări de la Australian Open pot fi urmărite în direct pe Eurosport 1 și Eurosport 2 începând cu ora 2.00. Toate terenurile beneficiază de transmisiuni Live online pe Player.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton