Homepage  / Știri / Televiziune

Avem întâlnire cu o fetiță care se crede pisică! Ce alte programe noi vin în martie la Disney Channel și Disney Junior

Avem întâlnire cu o fetiță care se crede pisică! Ce alte programe noi vin în martie la Disney Channel și Disney Junior

de Redactia Tvmania

Alături de Sofia Întâi, Soy Luna sau Buburuza și Motan Noir, luna aceasta vom face cunoștință cu o nouă eroină: Kitty din noul serial de la Disney Channel „Kitty nu-i o pisică”. Vedeți mai jos ce e nou în luna martie la Disney Channel și Disney Junior.

 

Disney Channel

„Miraculos: Buburuza și Motan Noir” – sezonul 2

Premiera: 12 martie – ora 16.30.

Difuzare: de luni până vineri, de la 16.30.

Marinette și Adrien sunt doi elevi de liceu care se pot transformă în supereroii Buburuza și Motan Noir. Misiunea lor este să salveze Parisul prin prinderea creaturilor rele, Akums, care pot transforma pe oricine într-un răufăcător. În sezonul 2, Adrian pune ochii pe o nouă elevă, Kagami, lucru pe care Marinette îl observă imediat. Și Marinette îl întâlnește pe Luka, care își dă seama de sentimentele confuze din sufletul ei… Îl cunoaşte de asemenea pe Master Fu şi află de la el despre existenţa altor fiinţe la fel ca ea. Mulțumită lor, va avea ocazia să ajute diferiți supereroi în misiunile lor dificile. În cele din urmă, află că Hawk Moth are un plan diabolic la care lucrează de multă vreme și este hotărât să îl implementeze pentru a o învinge pe ea și pe Moran Noir.

 

„Soy Luna” – episoade noi din sezonul 2

Premiera: 19 martie – ora 18.00.

Difuzare: în fiecare luni, de la 18.00.

Luna este o fată care locuiește cu familia ei în Cancun, Mexic. Ea merge la școală, are propriul grup de prieteni și adoră să patineze. Însă, viața ei se schimbă când părinților ei le este oferit un loc de muncă și trebuie să se mute în Buenos Aires, Argentina.

 

„Kitty nu-i o pisică” – serial NOU

Premiera: 5 martie – ora 15.45.

Difuzare: de luni până vineri, de la 15.45.

„Kitty nu-i o pisică” este un serial animat despre o fetiță pe nume Kitty care are o imaginație foarte bogată și un curaj pe măsură. Este la vârsta la care copiii consideră că pot să fie orice își doresc, chiar și o pisică. Kitty ajunge la ușa unei case pline de feline puse pe șotii. Aceste creaturi lipsite de griji se simt complet bulversate atunci când încearcă să o învețe pe micuță cum să se poarte ca un om, dar Kitty preferă să își trăiască viața ca o pisică.

 

Disney Junior

„Misiunea Cosmo Forța” („Miles în spațiu” – sezonul 3)

Premiera: 12 martie – ora 16.30.

Difuzare: în fiecare sâmbătă, de la 16.30.

„Misiunea Cosmo Forța” este o echipă de copiii și animalele lor robot, condusă de Miles. Echipa are ca misiune să unească și să protejeze Autoritatea de Tranzit din Spațiu împotriva unei noi forțe, Comandantul Nemex din Nemesystems, care dorește să cucerească universul. Misiunea Cosmo Forța călătorește la bordul navei Zenith, aflată sub pilotajul lui Miles.

 

Sofia Întâi – episoade noi din sezonul 4

Premiera: 17 martie – ora 09.30.

Difuzare: în fiecare sâmbătă, de la 09.30.

Sofia Întâi revine la Disney Junior împreună cu prietenii săi în noi aventuri dincolo de zidurile tărâmului Misteria, în fiecare sâmbătă.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton