Homepage  / Știri

Avem un nou post în grilă: Nat Geo People s-a lansat astăzi

Avem un nou post în grilă: Nat Geo People s-a lansat astăzi

de Redactia Tvmania

Pe 1 septembrie, cel mai nou brand din familia National Geographic Channels International s-a lansat în România. Nat Geo People se va adresa în principal unui segment de public feminin și va completa profilul principal masculin al National Geographic Channel.

Nat Geo Wild va rămâne o sursă de documentare despre natură și viața animalelor sălbatice în mediul lor natural.

Nat Geo People_Real life stories 1

Nat Geo People s-a lansat deja cu succes în țări precum Danemarca, Germania, Italia și Turcia.

“Suntem încântați să adăugăm în portofoliul nostru Nat Geo People din 1 septembrie 2015. După experiențele de succes avute în alte regiuni din Europa, Nat Geo People ajunge în România cu o abordare nouă a conținutului documentarelor, bazat pe experiențe emoționante ale unor oameni obișnuiți” declară Carlos Ortega, SVP FOX International Channels pentru Europa Centrală și de Est. “Întâmplările prezentate de Nat Geo People sunt relatate de personaje reale, oameni captivanți din întreaga lume, ce transmit emoții puternice, dar, în egală măsură, și stări amuzante, în care telespectorii se vor regăsi.”

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=rMb7bqNrZwc[/youtube]

Nat Geo People face cunoscute poveștile unor personaje captivante, capabile să transporte telespectatorii în inima unor subculturi interesante de pe întreg globul sau în aventuri incredibile prin premiere ca “50 Ways To Kill Your Mammy” („50 de feluri să-ți bagi mama în sperieți”), “Ladyboys” și “Doctor Pol”. Postul va transmite și serialul “4 Babies a Second” („Patru bebeluși pe secundă”) – o producție originală despre minunile nașterii.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton