Homepage  / Articole

Aventurierul Luis Miguel

Aventurierul Luis Miguel

de Redactia Tvmania

Celebrul cântăreţ mexican se poate lăuda cu o listă impresionantă de femei, printre care Thalia, Mariah Carey şi Aracely Arambula. În present, el reîncălzeşte “ciorba” cu o iubită mai veche.

.

Când vine vorba de Luis Miguel, puţini se gândesc prima oară la cele 33 de albume de studio sau la numeroasele sale premii Grammy şi Billboard. Poveştile de dragoste ale cântăreţului cu femei frumoase şi celebre au fost cele care au ţinut mereu prima pagină a revistelor şi tabloidelor din Mexic şi nu numai.

Luis Miguel a avut aventuri cu Thalia (înainte ca ea să devină iubita lui Fernando Colunga), cu actriţele Lucia Mendez şi Sofia Vergara. Cu Mariah Carey Luis a fost împreună trei ani. În 2001, când s-au despărţit, cântăreaţa a suferit o depresie puternică din cauza lui.

Aracely e mama copiilor săi

Cu actriţa de telenovele Aracely Arambula, Luis a avut cea mai serioasă relaţie. Cei doi au fost împreună din 2005 până anul trecut şi au împreună doi copii, Miguel (în vârstă de trei ani) şi Daniel (de doi ani).

În prezent, cântăreţul în vârstă de 40 de ani ar avea din nou o relaţie cu prezentatoarea Daisy Fuentes (cei doi au mai fost iubiţi acum 14 ani). La sfârşitul lui septembrie, ei au fost surprinşi de paparazzi în ipostaze tandre într-un restaurant din Miami.

La fel de mult însă cum a iubit femeile, cântăreţului i-a plăcut şi vinul. Luis Miguel adoră să facă pe somelierul de câte ori are ocazia şi chiar are propria sa marcă de vinuri, intitulată “Unico. Luis Miguel”. Din păcate, în luna aprilie, artistul a fost internat într-un spital din Los Angeles, însă până în prezent, presa nu a aflat de ce a suferit acesta. Gurile rele spun că s-ar fi îmbolnăvit în urma unei operaţii estetice.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton