Homepage  / Vedete româneşti

Avertisment primit de Laura Cosoi de la soțul ei. „Să știi că în relația asta nu vor fi doi bărbați”

Avertisment primit de Laura Cosoi de la soțul ei. „Să știi că în relația asta nu vor fi doi bărbați”
11

de Roxana Mirea,

Povestea de iubire dintre Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean a început în urmă cu 10 ani. Din dragostea celor doi, au venit pe lume două fetițe, Vera și Rita, și o a treia este pe drum. Laura Cosoi a fost invitată în podcastul „Fain & Simplu”, găzduit de Mihai Morar, unde a vorbit despre cum s-a îndrăgostit de soțul ei, dar și ce i-a spus el după un an de relație.

Cum s-a îndrăgostit Laura Cosoi de soțul ei

Laura Cosoi a fost invitată în podcastul lui Mihai Morar, unde a vorbit, printre altele, și despre cum s-a îndrăgostit de soțul ei, Cosmin Curticăpean.

„Noi ne știm de 20 de ani. Am fost prieteni. El nu a fost niciodată o variantă de iubit, cum nici eu nu am fost pentru el pentru că fiecare era implicat într-o altă relație. Într-o formă sau alta, ne intersectam extrem de des, dar complicat. Era clar că nu se putea pune problema și nici nu s-a pus problema vreodată ca noi să avem o relație, până într-o zi… S-au împlinit 10 ani de când noi ne-am întâlnit și a fost prima dată când m-am uitat altfel la el, pur și simplu. L-am văzut altfel după 10 ani în care eu îl vedeam des. (…)

Mi s-au tăiat picioarele când l-am văzut, deși ne vedeam de 10 ani și a fost o chestie foarte ciudată. Da, s-au împlinit 10 ani de la prima noastră întâlnire oficială în care ne-am dat seama că ceva e dincolo de noi”, a povestit Laura Cosoi.

„Mi s-a părut efectiv un bărbat sută la sută bărbat”

Laura Cosoi a continuat prin a spune că soțul ei este foarte implicat în tot ce înseamnă relația lor și că este fascinată de faptul că el o privește ca în prima zi. Pe de altă parte, actrița a mai dezvăluit că soțul ei i s-a părut a fi „un bărbat sută la sută bărbat”.

El este extrem de implicat în tot ce înseamnă relație și faptul că el mă vede ca în prima zi… Nu s-a schimbat absolut deloc nici în momentele noastre cele mai intime. El a rămas la fel de pasional ca prima oară. E ceva fantastic! Nu am apucat, după 10 ani, să ne săturăm unul de celălalt. În relație, este foarte pasional și ce mi-a plăcut foarte mult e că, într-o lume a bărbaților care… Cel puțin, în jurul meu, erau tot felul de bărbați care nu prea știau nici ce e cu ei, care erau în căutare continuăm… Deci el mi s-a părut efectiv un bărbat sută la sută bărbat”, a mai spus Laura Cosoi.

„Am-spus-intotdeauna-ca-nu-voi-naste-natural.-ce-a-facut-o-pe-Laura-Cosoi-sa-se-razgandeasca-6-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Ce avertisment a primit Laura Cosoi de la soțul ei

Laura Cosoi a povestit că, în relațiile anterioare, era foarte masculină și că de-abia după ce l-a cunoscut pe Cosmin, a început să se simtă femeie. Ea a mai declarat că se certau mult în primul an de relație și că, la un moment dat, Cosmin i-a spus că în relația lor nu vor fi doi bărbați.

„Eu mă simțeam bărbatul din relație, altădată. Eu nu mă simțeam așa până nu l-am întâlnit pe el. Ne-am certat foarte mult în primul an pentru că eu eram foarte masculină. Eram așa de dinainte și el nu înțelegea ce e cu mine. Adică eu ceream prima nota, eu scoteam banii, eu făceam și el era ceva de geul: „Ce?!”, el fiind obișnuit ca el să fie bărbatul și să facă, și să aducă, și să deschidă portiera.

După un an de zile, s-a uitat așa la mine și mi-a zis: „Să știi că în relația asta nu vor fi doi bărbați.” Mi-am dat seama că am devenit femeie abia când am fost lângă el și de asta cred că sunt și foarte maternă pentru că m-a făcut să mă vadă așa. Adică așa mă vede și așa mă simt, dincolo de așteptările oricărei persoane din jurul meu”, a mai declarat actrița.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton