Homepage  / Vedete / Vedete străine

Avionul în care se afla Keanu Reeves a aterizat de urgență. Ce a pățit actorul

Avionul în care se afla Keanu Reeves a aterizat de urgență. Ce a pățit actorul

de Redactia Tvmania

Keanu Reeves știe cum să facă față unei situații de urgență atât pe marele ecran, cât și în viața reală. Avionul în care se afla actorul a aterizat de urgență pe aeroportul Bakersfield. 

În vârstă de 54 de ani, Keanu Reeves călătorea de la San Francisco spre Los Angeles când avionul în care se afla a fost nevoit să efectueze o aterizare de urgență.

Cu toate că nimeni nu a fost rănit, la aterizare au aparut probleme de logistică în ceea ce privește transportul pasagerilor spre LA. Potrivit surselor de la fața locului, citate de Yahoo Entertainment,

„Keanu Reeves s-a implicat activ in clarificarea situatiei si apoi a urcat intr-un autobuz plin de necunoscuti pentru a ajunge la destinatie”.

Potrivit lui Brian Rea, pasager, Reeves a vorbit amabil cu echipajul de zbor si și-a păstrat calmul chiar și când situația părea destul de înfricoșătoare. După aterizare, actorul s-a fotografiat și a vorbit cu o parte din pasagerii avionului. 

 

Reprezentantul actorului a refuzat sa faca orice fel de comentarii despre incident, insa se stie ca starul si ceilalti pasageri afectati de aterizarea de urgenta au ajuns in siguranta la destinatie.

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton