Homepage  / Vedete / Vedete străine

Aviz amatoarelor! Burak Özçivit (Bali din „Suleyman Magnificul”) se întoarce la TV

Aviz amatoarelor! Burak Özçivit (Bali din „Suleyman Magnificul”) se întoarce la TV
38

de Redactia Tvmania

Turcul Burak Özçivit a înnebunit româncele cu rolul boierului Malkoçoğlu Bali (care a devenit, în cele din urmă, şeful slugilor) din serialul “Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii”. Carismaticul actor în vârstă de 32 de ani va reveni la Kanal D, din 20 martie, de luni până joi, cu cel mai recent serial al său, “Dragoste infinită” (“Kara Sevda”).

Burak Özçivit (Bali din „Suleyman Magnificul”) se întoarce la TVIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 38

Cel de-al doilea sezon al acestei producţii este difuzat în prezent în Turcia de postul Star TV şi se va termina în luna iunie.

În noul serial, Burak joacă alături de Neslihan Atagül

Burak Özçivit și Neslihan Atagül

În “Dragoste infinită” Burak îi dă viaţă unui bărbat ambiţios pe nume Kemal, student în ultimul an la inginerie minieră. Acesta se îndrăgosteşte de o fată dintr-o familie bogată, Nihan, interpretată de Neslihan Atagül, protagonista serialului „Un destin la răscruce” (Kanal D).

Deşi pare imposibilă, dragostea dintre Kemal şi Nihan va depăşi diferenţele de poziţie socială. Cei doi reuşesc să rămână împreună până când Kemal este nevoit să plece din Istanbul pentru a lucra într-o mină. Ce nu ştie tânărul este că şi Nihan are un secret pe care trebuie să îl îngroape împreună cu dragostea lor.

Burak Özçivit a fost întâi fotomodel și abia apoi actor

Burak Özçivit şi-a început cariera ca model (în 2005 a fost desemnat cel mai bun din Turcia), însă actoria l-a atras mai mult.

“Meseria de model mi-a adus satisfacţii uriaşe şi m-a propulsat în fascinanta lume a filmului. Le iubesc deopotrivă”, ne-a spus el.

După terminarea filmărilor la “Suleyman Magnificul”, Burak a lucrat la serialul “Çalikusu” (pentru care şi-a păstrat celebra mustaţă), dar şi la filmul “Kardeşim Benim”, în care i-a dat replica lui Asli Enver.

Când nu se află pe platourile de filmare, el declară că este la fel de “activ”:

“Îmi place să călătoresc. Sunt pasionat de modă şi îmi place să fiu la curent cu noile trend-uri. Îmi place să ascult muzică, să fac echitaţie, să joc fotbal”.

Pasiunile din timpul liber l-au ajutat pe Burak şi cariera de actor. În “Suleyman”, personajul său a avut multe scene de luptă, însă actorul nu a apelat la o dublură.

“Am avut instructori, profesori, care ne-au învăţat tot ce trebuie să ştim pentru astfel de scene şi nu au fost necesare dublurile”, ne-a mărturisit el.

Deşi este asaltat de femei pe oriunde se duce, Burak e băiat serios. El a avut o relaţie cu Ceylan Çapa, fiica unui afacerist turc, iar acum este logodit cu actriţa Fahriye Evcen (Murvet din „Kurt Seyit şi Şura”).

Burak Özçivit și Ceylan Çapa

Cei doi formează un cuplu de aproape doi ani şi se afişează peste tot împreună. Conform milliyet.com.tr, Burak a cerut-o de soție pe Fahriye în timpul unei vacanţe romantice în Italia.

În 2015, ei au jucat împreună în filmul „Aşk Sana Benzer”.

Citește și: „Kosem” ajunge la final. Kanal D va difuza un nou serial turcesc: „Dragoste infinită”, cu Burak Özçivit în rol principal

Burak Özçivit, Bali din „Suleyman”, nu are timp de vacanţă

FOTO| Cine e boierul Malkoçoğlu din “Suleyman”

Suleyman Magnificul destabilizează o întreagă națiune

Ce mai face Engin Öztürk, Selim din „Suleyman Magnificul”

Sursa foto: https://www.instagram.com/burakozcivit

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton