Homepage  / Netflix

„Avocatul din limuzină”, tot ce știm despre un potențial sezon 2 al serialului Netflix

„Avocatul din limuzină”, tot ce știm despre un potențial sezon 2 al serialului Netflix

de Roxana Mirea,

„Avocatul din limuzină” /„The Lincoln Lawyer” s-a bucurat de succes în rândul fanilor dramelor juridice.

Drama polițistă se concentrează pe avocatul apărării din Los Angeles, Mickey Haller (Manuel Garcia-Rulfo), care își conduce cabinetul de avocatură de pe bancheta din spate a mașinii sale Lincoln Town Car – în mod natural, pe numărul de înmatriculare al mașinii scrie NTGUILTY. În primul sezon, Mickey s-a ocupat de cazul unui miliardar de jocuri video care este acuzat de uciderea soției sale și a prietenului acesteia, după ce le descoperă cadavrele. Acest sezon a fost plin de răsturnări de situație, jargon juridic și o mulțime de anecdote comice.

Serialul Netflix devine rapid unul dintre cele mai mari succese ale platformei. Cu siguranță, fanii se întreabă când se pot aștepta să apară sezonul doi. Iată tot ce știm despre un potențial sezon 2 din „The Lincoln Lawyer”.

De ce este posibil să existe un sezon 2 din „The Lincoln Lawyer”

Nu se știe cu certitudine dacă va exista un sezon doi din „Avocatul din limuzină” /„The Lincoln Lawyer”. Totuși, este foarte posibil să se întâmple acest lucru, potrivit esquire.com. Având în vedere că „The Lincoln Lawyer” a avut premiera pe 13 mai 2022, este pur și simplu prea devreme pentru a spune când anume Netflix intenționează să reînnoiască serialul.

Cu toate acestea, este posibil să ne putem aștepta la un al doilea sezon datorită popularității pe care serialul a obținut-o încă din primul weekend. În ciuda faptului că abia a fost lansat pe 13 mai, serialul s-a intalat confortabil în top 10 seriale Netflix în România, săptămâna 9-15 mai 2022. Desigur, serialul se află pe locul doi și în top 10 seriale Netflix la nivel global, în săptămâna 9 -15 mai.

Asta înseamnă că a avut la dispoziție doar două zile pentru a urca în acest clasament. Doar pe baza acestei informații, este de așteptat ca Netflix să aleagă să reînnoiască mai degrabă decât să piardă un serial vedetă.

Despre ce va fi vorba în sezonul 2 din „Avocatul din limuzină”

Răspunsul la această întrebare nu este unul clar, dar există câteva presupuneri. Serialul a fost adaptat după o serie de cărți cu același nume, scrise de Michael Connelly. Seria de cărți deține în prezent șase cărți, iar primul sezon al serialului Netflix a fost adaptat după cea de-a doua carte din serie, „The Brass Verdict”. Este greu de spus cu exactitate ce carte va fi adaptată în continuare, deoarece Netflix nu pare să urmeze ordinea din seria de cărți, dar ne putem aștepta ca următorul caz să fie extras din una dintre cărțile lui Connelly. De asemenea, având în vedere finalul primului sezon, probabil că ne putem aștepta să aprofundăm întrebările și intrigile care se pare că se vor împleti de-a lungul sezoanelor viitoare.

În cazul în care va exista un sezon doi al acestui serial care a câștigat deja inimile fanilor, premiera ar putea avea loc în 2023, luând în considerare modul în care Netflix a lansat serialele din trecut și timpul necesar pentru a filma și lansa un nou sezon.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton