Homepage  / Vedete străine

Avril Lavigne are un nou iubit, după despărțirea de Mod Sun. Au fost surprinși în timp ce se sărutau

Avril Lavigne are un nou iubit, după despărțirea de Mod Sun. Au fost surprinși în timp ce se sărutau
4

de Roxana Mirea,

Avril Lavigne are un nou iubit după despărțirea de fostul ei logodnic, Mod Sun. Cântăreața și noua ei cucerire au fost surprinși în timp ce se sărutau. Chiar dacă nu au confirmat oficial relația, imaginile vorbesc de la sine.

Cine este noul iubit al lui Avril Lavigne

Avril Lavigne pare să fi trecut deja mai departe după recenta despărțire de logodnicul ei, Mod Sun. Prințesa punk-pop a fost văzută sărutându-l pe Tyga la petrecerea Mugler X Hunter Schafer, din cadrul Săptămânii Modei de la Paris, de luni, 6 martie. De asemenea, cei doi s-au ținut de mână în drum spre petrecere, potrivit fotografiilor împărtășite de TMZ. De asemenea, publicația a relatat anterior că cei doi au luat cina împreună la restaurantul Nobu din Malibu, California.

People au défilé Ottolinger prêt-à-porter automne-hiver 2023/2024 lors de la fashion week à ParisIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Pe 28 februarie, Mod Sun a vorbit despre despărțirea de Lavigne pe Instagram. „Într-o săptămână, întreaga mea viață s-a schimbat complet… Știu doar că există un plan pentru toate. Îmi voi ține capul sus + îmi voi asculta mereu inima, chiar și atunci când se simte frântă”, a scris el alături de un carusel de fotografii și videoclipuri.

În mesajul respectiv, el nu a menționat-o în mod specific pe Lavigne, dar Billboard poate confirma că este vorba despre despărțirea lor. „Să fiu înconjurat de iubire în fiecare seară de turneu a fost o binecuvântare absolută. Am cei mai buni prieteni din întreaga lume, vă mulțumesc că m-ați susținut mereu. Ne vedem pe scenă.”

Zvonurile despre despărțirea lor au apărut prima dată cu o săptămână înainte. Cei doi muzicieni au început relația atunci când au lansat „Flames”, un single care apare pe albumul Internet Killed the Rockstar al lui Mod Sun.

Avril Lavigne și-a anunțat logodna cu Mod Sun într-o postare pe Instagram din 2022 aprilie, dezvăluind că acesta a pus marea întrebare la Paris, chiar în fața Turnului Eiffel. „Da. Te voi iubi mereu”, a scris ea, alături de o fotografie alb-negru cu muzicianul în genunchi.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton