Homepage  / Știri / Televiziune

AXN aduce, din 11 mai, serialul polițist „Detectivele din L.A”, cu Jessica Alba și Gabrielle Union

AXN aduce, din 11 mai, serialul polițist „Detectivele din L.A”, cu Jessica Alba și Gabrielle Union

de Redactia Tvmania

De la producătorul francizei „Băieți răi” vine „Detectivele din L.A.”, un serial nou-nouț cu Jessica Alba și Gabrielle Union, despre două polițiste ambițioase care caută necazul cu lumânarea. 

Postul AXN programează din 11 mai, în serile de luni, de la 22.00, serialul polițist „Detectivele din L.A.”, un spin-off al filmelor cu succes uriaș de box-office, „Băieți răi” (produs de Jerry Bruckheimer, cu Will Smith și Lawrence Martin). Cele 13 episoade ale primului sezon ni le prezintă pe curajoasele Sydney Burnett (Gabrielle Union) și Nancy McKenna (Jesicca Alba). Personajul Sydney este unul familiar, căci a apărut în „Băieți răi 2” (2003): polițista jucată de Union a părăsit Miami, unde ajutase la distrugerea unui cartel de droguri, pentru Los Angeles, iar aici face echipă cu Nancy, o mamă cu un trecut complicat. 

Actrița Jessica Alba tocmai născuse al treilea ei copil când a semnat pentru acest serial, așa că și-a transformat rulota într-o creșă, iar Gabrielle Union a devenit și ea mamă în noiembrie 2018, via mamă-surogat, așa că munca pe platourile de filmare a fost configurată ca să permită protagonistelor să-și petreacă timp cu copiii lor. A ajutat însă și faptul că ambele actrițe sunt și producători executivi ai show-ului.

Din păcate însă, pe platouri a avut loc și un accident înfiorător, care a dus la oprirea filmărilor o vreme, în februarie 2019: o mașină de cascadorii s-a izbit de un container în timp ce unul dintre creatorii serialului, Brandon Sonnier, urmărea secvența pe un monitor. În urma accidentului, lui Sonnier i s-a amputat un picior de la genunchi în jos. Acesta a revenit la muncă după recuperare, iar cel de-al doilea sezon al seriei are programată premiera americană pentru luna septembrie.  

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton