Homepage  / Știri

AXN aduce, în premieră, „Outlander” şi „How to Get Away with Murder”!

AXN aduce, în premieră, „Outlander” şi „How to Get Away with Murder”!

de Redactia Tvmania

Două dintre titlurile bine primite de criticii TV în sezonul de toamnă 2014 – serialele „Outlander” şi „How to Get Away with Murder” – vor putea fi văzute din noiembrie la AXN.

How to Get Away with Murder

Postul anunţă, într-un comunicat, că din 3 noiembrie (în fiecare luni, de la ora 22:00), vom vedea pe post „How to Get Away with Murder”/„ Cum să scapi nepedepsit”, noua producţie a Shondei Rhimes („Anatomia lui Grey”, „Scandal”), cu Viola Davis în rolul lui Annalise Keating, o profesoară de drept. Aceasta ia sub aripa ei un grup de studenţi, care acoperă o crimă, iar fiecare episod ne dezvăluie – în scene de flashback – cum au ajuns să facă asta.

Outlander 2014

„Outlander” e adaptarea seriei de cărţi a Dianei Gabaldon (care a urcat în august pe locul 1 în lista bestsellerelor publicată de „The New York Times”, la 23 de ani de la lansare, graţie serialului). Producţia e povestea asistentei medicale Claire (Caitriona Balfe), care – în 1945 – călătoreşte cu soţul ei (Tobias Menzies) în Scoţia, unde atinge o piatră încărcată energetic şi călătoreşte în timp. Femeia ajunge în secolul XVIII şi cunoaşte un scoţian atrăgător, pe nume Jamie Fraser (Sam Heughan), de care ajunge să o lege o iubire intensă.

În plus, în noiembrie, AXN va mai difuza serialele „Zbrodnia” (producţie Polonia 2014, din 3 noiembrie, ora 21:00), „NCIS: Los Angeles” (sezonul 5, din 5 noimbrie, 23:00), „Lege şi dreptate” (sezonul 5, din 5 noiembrie, 00:00). AXN Black va difuza „Falco” (producţie Franţa 2013, din 10 noiembrie, 22:55) şi Minți criminale: Comportament suspect” (din 10 noiembrie, 00:05).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton