Homepage  / Seriale / Seriale americane

AXN va difuza, de vineri, serialul „Grimm”, cu David Giuntoli („Anatomia lui Grey”) în rol principal

AXN va difuza, de vineri, serialul „Grimm”, cu David Giuntoli („Anatomia lui Grey”) în rol principal
9

de Redactia Tvmania

În serialul „Grimm”, care începe la AXN vineri, pe 5 mai, la ora 21.00, un polițist din Portland află că familia sa se trage din neamul Grimm, gardienii păcii pe Pământ, și că are abilitatea de a vedea dincolo aparențele oamenilor.

Adesea descris drept un basm serializat, Grimm și-a creat o bază generoasă de fani, de-a lungul celor șase sezoane. Tentele oculte ale fiecărui episod, în care Nick trebuie să rezolve câte un caz supranatural, au împins criticii să categorisească serialul drept o dramă procedurală mai altfel, cu skepsis. Cu o atmosferă întunecată, de-a dreptul fantastică prin poveste, dar și prin scenografie și machiaje, intriga aduce în prim-plan personaje inspirate chiar de Poveștile Fraților Grimm.

AXN difuzează serialul „Grimm” de vineri, 5 mai (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Distribuția serialului îl are ca protagonist pe David Giuntoli (36) în rolul lui Nick Burkhardt.

Giuntoli a mai jucat în „13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi” sau „Buddymoon”, dar a avut apariții în seriale precum: „Veronica Mars”, „Nip/ Tuck”, „Grey’s Anatomy” sau „Private Practice”. Alături de Giuntoli îl revedem și pe:

  • Silas Weir Mitchell, binecunoscut din „Prison Break” sau „ER”,
  • Kate Burton („Grey’s Anatomy”)
  • Elizabeth Tulloch („The Artist”), partenera de viață a lui Giuntoli.

Lansat în Statele Unite în 2011, primul sezon „Grimm” a avut o audiență medie de mai bine de 6 milioane telespectatori/episod.

Serialul este creat de David Greenwalt („Angel”, „Buffy The Vampire Slayer”), Jim Kouf („Money Monster”, „Rush Hour”) și Stephen Carpenter („Blue Streak”, „The Man”).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton