Homepage  / Știri / Televiziune

AXN va difuza serialul american „Orașul de smarald”, cu Ana Ularu în distribuție

AXN va difuza serialul american „Orașul de smarald”, cu Ana Ularu în distribuție

de Redactia Tvmania

Și posturile de seriale de la noi, nu doar cele generaliste, pregătesc noutăți pentru telespectatori în sezonul de toamnă.

Astfel, televiziunea AXN a anunțat că va difuza serialul NBC „Orașul de smarald” („Emerald City”) – care a fost transmis la americani la începutul acestui an – cu actrița Ana Ularu (32 de ani) printre protagoniști. Primul episod va fi difuzat vineri, 22 septembrie, de la ora 22.55.

„Emerald City” este o nouă adaptare pentru micul ecran a cărții lui Frank Baum, „Vrăjitorul din Oz”, devenită celebră o dată cu muzicalul lui Victor Fleming, din 1939 cu Judy Garland. Noua versiune a canalului american NBC este însă departe de feeria din 1939.

Punctul de pornire e același: o tornadă a ia pe sus din Kansasul natal pe Dorothy Gale (Adria Arjona), dar tânăra ajunge într-un univers fabulos, întunecat și războinic, nimerind în mijlocul unui război între vrăjitoare. Printre acestea, este și West, interpretată de românca noastră, Ana Ularu. Vrăjitorul din Oz este jucat de celebrul actor american Vincent D’Onofrio („Lege și ordine: Intenții criminale”, „Cei șapte magnifici”).

Această nouă versiune pentru micul ecran a avut 10 episoade, fiind anulată după un sezon.

Save

Save

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton