Homepage  / Vedete româneşti

Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, a împlinit 18 ani. „Acum ești bărbat”

Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, a împlinit 18 ani. „Acum ești bărbat”
7

de Ioana Maria,

Mihaela Rădulescu este o mama mândră: fiul ei, Ayan, a împlinit 18 ani și îi aduce vedetei numai bucurii. Aceasta i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Pe Instagram, Mihaela Rădulescu a postat o imagine cu Ayan de când era foarte mic și și-a făcut încă o dată publică iubirea de mamă. „18♥️ Partea mea preferată din această viață pe Pământ. Nu am suficiente cuvinte pentru a formula cea mai bună propoziție pentru ceea ce simt cu adevărat. O, băiete…, ești BĂRBAT acum. #capitol nou”, a scris pe Instagram Mihaela Rădulescu.

Fiul Mihaelei Rădulescu s-a mutat în America

Pe lângă pasiunea pentru sport, se pare că Ayan este la fel de disciplinat și când vine vorba despre școală. A reușit să intre cu succes la două universități din Statele Unite ale Americii, așa că a fost nevoit să se mute peste Ocean. Deși este mândră de el, Mihaela recunoaște că nu îi este ușor să îl știe plecat tocmai în New York.

El e într-un moment de reuşită, el e pe un drum foarte bun, dar eu sufăr pentru că eu eram aia care îi povestea de şcoli în America şi sufăr că mi-am făcut-o singură cu mâna mea, a dezvăluit Mihaela Rădulescu în podcastul Amaliei Enache, în vara anului trecut, conform Click.

ayanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton